RUČNÍKY JAKO TIP NA JARNÍ DÁREK

JAK VYČISTIT PRAČKU?
15.3.2024
NEJKRÁSNĚJŠÍ JARNÍ DEKORACE Z KOČIČEK
20.3.2024

Chystáte někomu blízkému přírůstek do koupelnové textilní výbavy? Kupujete-li i ručníky, přidejte k nim dárek se zabalenou kosmetikou. Určitě potěšíte dvojnásob.

Jaro je plné pastelových barev, a tak můj výběr padl okamžitě na jemný meruňkový odstín. Dobře se kombinuje s přírodními tóny i s dřevěným nábytkem, což jsem pro svůj záměr potřebovala. Pro doplnění kompletu ručníků a osušek jsem vybrala sadu mini ručníků určených k utírání rukou. Jsou tolik potřebné ke každodenním rituálům i pro příchozí návštěvy. Jejich spotřeba je opravdu velká, tak je jich v každé rodině zapotřebí hned několik sad. Nemohu se netrefit. Zbývá jen přidat trochu kosmetiky, o níž vím, že udělá radost.

I vám ráda doporučím dvě oddělení z našeho e-shopu, kde naleznete vhodné tipy na dárky. Mohou se hodit:

56007_img_9527_eshop

ručníky a osušky

KOMPLET FLORENCIE

18544_img_8136_vykryt_e

kosmetika

FRANCOUZSKÉ PARFÉMY

MALÝ RUČNÍK JE IDEÁLNÍ

CO BUDETE POTŘEBOVAT K VYTVOŘENÍ DÁRKU

Nevím jak u vás, ale u nás doma se to všude hemží ušatými zajíčky. Jarní dekorace mám moc ráda (naleznete je i na našem e-shopu), a tak není divu, že mě inspirovaly i při tvoření. Ručník do zaječího tvaru přetvoříte velice lehce. Připravte si:

  • ručník 30 × 50 cm, ze sady ručníků
  • kousek pevného kartonu
  • tužku a nůžky 
  • kousek provázku
  • barevné kokosové vlákno
  • vybranou dekorační kosmetiku
  • stuhu
  • velký kus celofánu
  • květinu nebo rozkvetlou větvičku

1  Ručník položte před sebe a podélně volně srolujte. Ruličku stočte okraji vzhůru, budou tvořit zaječí uši.

2  Pod vytvořený otvor vložte karton a přibližně si poznamenejte vzniklý tvar. Bude mít tvar vajíčka. Karton vyndejte a o něco větší vajíčko si nakreslete a vystřihněte.

3  Přiložte ho do středu ruličky a zkontrolujte, zda konce ručníku půjdou pohodlně svázat. Pokud ne, tvar vajíčka upravte. Okraje kartonu by se měly do ručníku pevně vmáčknout. Konce ručníku svažte pomocným provázkem.

RUČNÍKY UŠÁCI

Karton ve vzniklém otvoru vytvoří dno pomyslné misky, kterou teď zaplňte drobnou kosmetikou. Uložte ji do pramene kokosového vlákna. Pokud budete výsledkem spokojeni, provázek nahraďte barevnou mašlí a celý dárek zabalte do celofánu jako bonbon.

Jako dárek se hodí malý parfém, mýdlo, oblíbený krém. Ale nezapomínejme na muže. V méně romantickém rozpoložení vytvoříte narozeninový balíček i jim, nemluvě o malých slečnách a babičkách. Možná také máte doma oslavy na spadnutí! 

PŘIDEJTE KVĚTINU

ABYSTE ARANŽMÁ POHODLNĚ PŘENESLI, UZAVŘETE HO DO CELOFÁNU

Celý naaranžovaný balíček pevně uzavřete do celofánu. Na vše bude dobře vidět, ale předměty zůstanou na místě. Ustřihněte velký kus, ušáky omotejte jako veliký bonbon a na obou koncích zavažte. Přidáte-li rozkvetlou větvičku, růži nebo tulipán, určitě se nápad bude líbit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.