ŠPERKY, ŠÁLY, KABELKY I PENĚŽENKY, SE KTERÝMI ZAZÁŘÍTE

ČOKOLÁDOVÉ BROWNIES S OVOCEM I BEZ
12.9.2022
BEZKONKURENČNÍ MERINO ANEB JAK SE DOMA ZAHŘÁT
15.9.2022

Nedávno jsem vám tu vybrala nejlepší po domácku vyrobené netradiční šperkovnice a další způsoby, kam brože, náušnice nebo hodinky uložit. A myslím, že je na čase je taky něčím novým hezkým naplnit.

Návody, jak si tyhle šperkovice vyrobit, najdete v tomto článku, a já vám tu teď dám takový malý návod, co všechno si do nich na decoDoma můžete pořídit. A když už v tom budete, nezapomeňte ani kabelku. Nově máme v nabídce praktické kabelky s kapsou speciálně na deštník, který s postupujícím podzimem bude potřeba víc a víc mít s sebou, a není nic horšího, než když se spustí příval deště a člověk stojí na ulici a marně v útrobách kabelky hledá, kde ten zatracený deštník sakra může jenom být. :-)

No a když už je nová kabelka, tak by to, ehm, chtělo taky novou peněženku. Nebo ji rovnou sladit s punčochami, šálem a kloboukem?

 

ŠPERKY PRO KAŽDOU, KTERÁ SE RÁDA LÍBÍ

Třpytivé náušnice

Někdo preferuje jednoduché nenápadné náušnice třeba ze dřeva či smaltu, někdo nedá dopustit na zlato. No a pro ty z vás, které milují třpytivé kamínky Swarowski, máme celou plejádu nádherných barevných kousků, peciček přímo do ucha i visacích. Které z nich udělají radost vám?

Náramek na každou ruku

Náramky ozdobí každou ženskou ruku. A leckterý nejen ženskou, i když přiznáváme, že ty pánské v nabídce nemáme. Každopádně vybírejte, je z čeho!

Elegantní hodinky

Kromě náramků ruce ozdobí i vkusné hodinky. Neomezujte se jen na jedny a střídejte je stejně, jako střídáte jiné doplňky. Chytré hodinky ty klasické začínají vytlačovat, ale jsou okamžiky, kdy praktičnost musí ustoupit kráse!

 

PENĚŽENKY A KABELKY

Peněženku velkou nebo malou?

Věčné dilema nejedné ženy. Do velké peněženky se vejde všechno, ale bohužel i spousta věcí, které tam ve finále jen zavazí. Malá peněženka se zase špatně v kabelce hledá. Já jsem dilema vyřešila elegantně a celoživotně to střídám, jednou mám velkou kasírku, příště jen malou kapsičku.

19545_img_8156_vykryt_eshop
19541_img_8148_vykryt_eshop
19333_img_5264_eshop
18025_img_7718_eshop
 

CO BY VÁS JEŠTĚ MOHLO ZAUJMOUT

VŽDY DOKONALE SLADĚNÁ

Královna v bordó barvě

Světlé barvy do pošmourných dní

Černá nikdy nezklame

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.