Blog

28.3.2022

BŘEZNOVÉ KVĚTINOVÉ RADOSTI – ZAVOSKOVANÉ HYACINTY

Květinová aranžmá v posledním čase procházejí nezvyklými způsoby pěstování. Skýtají nám nové zajímavé pohledy.
24.3.2022

JARNÍ INVENTURA SPÍŽE – KAM ULOŽIT SYPKÉ SUROVINY?

Zásoby potravin mějte stále na očích a pravidelně je doplňujte. Ideální řešení nabízejí pevně uzavíratelné dózy ze skla, plechu i plastu.
23.3.2022

HEBKÉ DEKY PRO OBDOBÍ CHLADU

Sluníčko už má svou moc a rostlinám předává svou životodárnou sílu. To je pokyn nejen k domácímu úklidu, ale i k milým večerům pod lampou.
22.3.2022

ZAMOTEJTE TO! II

Než se každá roláda nakrojí, můžete být chvíli napnutí, co bude uvnitř. O překvapení nebývá nouze, protože tradiční štrúdl může být naditý klidně i houbami...
21.3.2022

PRAŽSKÝ KOLÁČ S KOŇAKOVÝM KRÉMEM

Nadýchaný, krémový a jedním slovem koláč k ujedení, patří k retro receptům 80. let. Kdo si matně vzpomene, může vyzkoušet jeho domácí, jarně vylepšenou verzi.
17.3.2022

PATROVÉ POLIČKY UDRŽÍ POŘÁDEK

Drobný bytový nábytek udělá dobrou službu, umístíte-li ho na frekventovaná místa, kde potřebujete zkrotit permanentní nepořádek.
16.3.2022

HORKÉ RADY Z KUCHYNĚ IV – JAK NA KYNUTÁ TĚSTA

Pokud rádi pečete, pak víte, že práce s kynutým těstem patří k těm nejoblíbenějším činnostem. Hnětení těsta je uklidňující a výsledek se málokdy nepovede.
15.3.2022

JARNÍ DIY – 5 NÁPADŮ PRO TVOŘENÍ

Jarní svátky patří probuzené přírodě a obyčejně i nás dokážou naplnit optimizmem, s nímž si je společně oslavíme.