Blog

14.8.2019

CO NEPŘEHLÉDNOUT PŘI ZAVAŘOVÁNÍ

Zavařování je přehlídkou vůní, barev a dobrého jídla. Co je v kuchyni důležitějšího, než spotřebovat vše, co vypěstujete?
13.8.2019

5 DŮVODŮ PROČ SI POŘÍDIT NOVÉ DEKORAČNÍ POLŠTÁŘE

Zařídit svůj domov účelně, ale přitom útulně, je snem každého z nás. Perfektně si to natrénujeme díky doplňkům, které lze čas od času změnit.
12.8.2019

SVAČINOVÁ DÓZA 2 v 1 + OŘÍŠKOVÉ KŘUPKY S KRÉMEM A OVOCEM

Osvěžující svačina, která dokáže dobře zasytit, se bez potíží vejde do kabelky i do školního batohu. Důležité je i to, že ji dokážete rychle připravit.
9.8.2019

MÁSLOVÝ RYBÍZOVÝ KOLÁČ S KRÉMEM

Červený rybíz napěchovaný zdravými látkami dozrává, a pokud se o něj ptáci s vámi rozdělí, spotřebujte každou kuličku. Lehký ovocný koláč zcela jistě stojí za hřích.
7.8.2019

ZAHRADA PRAKTICKÁ I PRO ZÁBAVU

Zahrady odrážejí dobu, ve které žijeme. Stále více potřebujeme relaxovat a být s rodinou pospolu. Když zbývá čas, odreagujeme se zahradními pracemi a pěstěním rostlin. Ke všem činnostem jsou důležití ti správní pomocníci.
6.8.2019

6 TIPŮ NA ZPRACOVÁNÍ PŘEBYTKŮ ZE ZAHRÁDEK

Vlastnoručně zpracované potraviny nám dávají nejenom užitek. Výroba džemů, nakládané zeleniny i upravování ovoce nás především baví...
5.8.2019

RYBÍZOVÉ ŽELÉ DO LINECKÉHO CUKROVÍ

Jemné želé s nezastupitelnou chutí rybízu máme jednoznačně spojené s lineckými koláči a vánočními cukrovinkami. Právě teď je jeho čas.
29.7.2019

ZE SLADKÝCH MERUNĚK I

Meruňky patří k oblíbeným druhům ovoce. Zralé a v kondici jsou jen krátkou chvíli v roce, a tak je konzumujte jak to jen jde. Nejlépe čerstvé, ovšem pár sklenic si schovejte i na zimu.