HEZKÉ NOHY DO LETNÍCH STŘEVÍČKŮ

BYDLENÍ S MAKOVÝM DEKOREM
25.5.2022
NADÝCHANÁ JAHODOVÁ PĚNA PRO DĚTI I DOSPĚLÉ
30.5.2022

Chcete-li se hýčkat a starat o své tělo, je tu především příroda, která vám nabídne vše, co pro dokonalou péči potřebujete. 

Mimo to vždy sáhněte po efektivních pomocnících patřících do povinné výbavy každé pohodlné koupelny. Patří k nim příjemné ručníky a osušky, krémy, přírodní soli, bylinkové koupele. Věnujme se chvíli nohám, které kromě častého odpočinku potřebují i pravidelnou péči, aby byly krásné a zdravé.

Zde jsou tři pravidla, s nimiž se vaše nohy brzy dostanou do kondice:

1. Jednou za tři týdny si udělejte chvíli jen sami pro sebe. Připravte svým nožkám bylinkovou koupel s konkrétním účinkem, který vám bude příjemný. Nejprve zvolené bylinky vhoďte do hrnce, spařte je, jako když připravujete čaj a pak scezený výluh přidejte do připraveného lavorku:

  • Je-li vám chladno, použijte zázvorový výluh a přidejte pár kapek eukalyptového oleje. Zázvor výtečně stimuluje krevní oběh.
  • Pokud jste celý den stáli na nohou, uleví jim velká hrst meduňky. Zužitkujete tak například i bylinku, která vám v kuchyni vadne a do jídla už ji nedáte. Meduňka uklidňuje svalové napětí a dokáže ulevit od bolesti i po sportovních výkonech.
  • Aromatická levandule působí antisepticky, pokožku zjemní a vyživí. Především vám dopřeje chvíli příjemného relaxu.

2. Nahřáté nohy osušte a pemzou jemně odstraňte zhrublou kůži na ploskách chodidel a na patách. Provádíte-li to pravidelně, kůže zůstane ihned jemná. Pokud dáte přednost elektrickému přístroji s brusnými válečky, je jednodušší obrousit suchou kůži a teprve pak provést koupel a následné ošetření. Nakonec ostříhejte nehty a proveďte celkovou pedikúru.

3. Nohy vydatně nakrémujte a ošetřete nejlépe na noc. Připravte si jemné bavlněné ponožky, které vás nesvírají. Použijte speciální výživný krém určený na nohy, případně se opět obraťte o pomoc k přírodě - do kůže i do nehtů vmasírujte větší množství kokosového oleje. Nádherně voní a vaše nehty dokonce ošetří i proti běžným plísním. Nakonec si navlékněte ponožky a dobře se vyspěte. Tato opakovaná kúra dá vaše chodidla brzy do pořádku. 

MANI - PEDI, ELEKTRICKÁ MANIKÚRA

manikura1
Elegantní manikúra Mani-Pedi vám usnadní péči o nehty rukou a pomůže ošetřit i chodidla, aby byla hladká a působila esteticky v otevřených střevíčcích. Rozpraskaná kůže na patách je tou nejméně pěknou vizitkou žen i mužů, kteří zvlášť ocení rychlou a efektivní pomoc.

 

Elektrická manikúra s bruskou na ztvrdlou kůži v jednom bude vaším častým společníkem. Ačkoliv o sebe pečujeme po celý rok, teď v létě je vidět na našich nohách každá nedokonalost, a tak je třeba mít manikúru stále po ruce. Vejde se do kabelky a tak si ji přibalte i na dovolenou. K tělu s motorkem poháněným 2 bateriemi patří 3 brusné válečky s různou hrubostí broušení ztvrdlé kůže či mozolů. Mimo to přístroj nehty stříhá, piluje i leští. Pracuje bezpečně a jemně a eliminuje tak drobná poranění, k nimž dochází při použití běžných nůžek nebo kleštiček.

Sada obsahuje: tělo s motorkem, hlavu pro krácení nehtů, hlavu pro brusné válečky, 2 ochranná víčka, štěteček a 3 brusné válečky s různou hrubostí.

DŘEVÁKY JSOU STÁLE V MÓDĚ

manikura2
Možná jste si je pořídili už vloni, ale letos určitě objevíte nové vzory. Dřeváky mají ortopedicky vyklenutou došlapnou plochu a vybrat si můžete ze vzorů se špičkou nebo bez. Zatímco otevřené pantofle se hodí k rozevlátým sukním, uzavřené dřeváčky nazujte k maxi délkám a džínům. DÁMSKÉ DŘEVÁKY S KVĚTINOVÝM VZOREM, velikost 38 - 41

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.