ABY SPANÍ NEBOLELO

6 VEČEŘÍ ZA 100 KORUN
1.8.2017
PROŠÍVANÁ BORŮVKOVÁ BUCHTA
3.8.2017

Pořízení nové matrace je jednou z nejzodpovědnějších věcí, kterou musíte ve své domácnosti vyřešit. Lépe řečeno – ve svém životě. Nedostatek informací, nebo špatné rozhodnutí, by totiž mohlo poškodit to nejdůležitější, a to je vaše zdraví.

Pravdou je, že nákup matrací pro každého člena rodiny je velkým zásahem do rodinného rozpočtu. Ovšem zde se šetrnost skutečně nevyplatí. Pokud trpíte nedostatkem pohybu, a po celodenní práci se víceméně jen přesunete z nekvalitní židle do nekomfortní postele, tělo to pocítí v poměrně nízkém věku.

V každé etapě svého života se na lůžku cítíme jinak. Máme odlišné potřeby, různou váhu, a časem i řadu zdravotních omezení. Přesto není tak těžké se v nabídce matrací zorientovat. Pokud máte za sebou určité zkušenosti s lůžkem vybaveným PVC pěnou, pružinovou matrací apod., pokročte o kousek dále a seznamte se s anatomickou paměťovou pěnou. Nové technologie nám totiž předkládají zdravé a hygienické matrace, s nimiž bude váš spánek o mnoho kvalitnější.

Pokud se rozhodnete pro tento materiál, výběr matrací se příjemně zúží na vaše základní potřeby přizpůsobené pouze typu vašich postelí. V tuto chvíli nabízíme matrace s příjemnými slevami a mimo to 20 cm oboustrannou matraci VISCOFOAM DUO i s atraktivním dárkem, který tvoří multifunkční hrnec (oba výrobky jsou na úvodní fotografii označeny znaménkem plus). A na co se máte zaměřit? To nejdůležitější naleznete zde a v následujících článcích:

  • Sendvičový systém – Jádra matrací s paměťovou pěnou jsou vyrobena ze studené pěny Eliocel, která je pružná a tvarově stálá, takže se přizpůsobí přirozenému tvaru páteře. Díky svému molekulárnímu složení umožňuje dokonalou cirkulaci vzduchu uvnitř matrace, a u párových matrací zaručuje nepřenášení vibrací na partnera. Matrace je opatřena paměťovou pěnou Viscosoft, která dokonale zkopíruje vaše tělo a podepře ho tam, kde je třeba. Přinese úlevu unaveným kloubům a postará se o celkové uvolnění.
  • Matrace je flexibilní – Matrace je určená jak pro pevný, tak pro polohovatelný lamelový rošt, který je vhodné si pořídit ve vyšším věku, i tehdy, když rádi lenošíte s knihou na lůžku. Dobrým řešením u matrací je letní a zimní strana. Letní strana chladí díky speciálnímu úpletu, který odvádí vlhkost a umožňuje proudění vzduchu, zatímco v zimě si užijete hřejivé teplo antialergického povrchu z dutých vláken. Právě zimní strana je opatřena paměťovou pěnou, která vás lehce obemkne a zahřeje.
  • Pořiďte si chrániče matrací – Nejen proto, že matrace mají vysokou pořizovací hodnotu, ale pro příjemný pocit čistoty je vhodné povrch matrace ochránit, případně ještě více zateplit. Chrániče se navlékají pod prostěradlo, takže i ty, které zamezují prosáknutí vlhkosti, nejsou na očích.
  • První pomoc na víkendových staveních – Pokud potřebujete rychle napravit nekomfortní spaní na chalupě nebo rychle připravujete lůžko pro hosty, nezapomeňte, že existují přídavné krycí matrace, které jen položíte na lůžko a o sto procent vylepšíte svůj spánek. Podívejte se na více jak stovku hodnocení spokojených zákazníků (viz nabídka matrace); určitě vás přesvědčí o tom, jak je důležité udělat cokoli pro kvalitní odpočinek.

Možná vás bude zajímat:

Jak si dnes usteleme

4 tipy pro komfortní odpočinek


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.