A VŠECHNO SVÍTÍ!

5 TIPŮ NA VÁNOČNÍ CUKROVÍ S ČOKOLÁDOU
26.11.2019
MANDLOVÁ VÁNOČNÍ ŠTÓLA BEZ KYNUTÍ
28.11.2019

Rozsvícené světelné řetězy a mihotající se plamínky svíček, jsou v současné době tím nejlepším životabudičem.

V tento čas se tak rádi obklopujeme světlem. Dny jsou krátké, a většina z nás unavená. Zima nás zpomaluje a mnohem častěji potřebujeme odpočívat. Ať chceme nebo ne, veškeré tempo nyní udává příroda, a i když třeba žijeme ve velkých městech, musíme se přizpůsobit. Užijte si každou volnou chvíli, kdy vám to váš denní rozvrh dovolí.

K tomu, abyste se cítili uvolněně a příjemně, potřebujete hezký a hřejivý domov. Pokud jste právě naštípali dříví a díváte se do plamínků živého ohně, pak to platí doslova. Ale k pohodě stačí i drobnosti. Krásný svícen s voskovými svíčkami, nenápadná lampa v koutě. Pořiďte si dekorační svítidla, která sice prostor dostatečně neosvětlí, ale dodají mu kouzlo a tajemno. Příležitostí budete mít hojně - zima teprve začíná!

Mnoho inspirace naleznete v galerii pod článkem i na našem e-shopu!

a svitia sviti

SVĚTLO A TMA

V tyto dny nemusíte čekat, až se snese noc - šero nastává záhy, už v odpoledních hodinách. To jen když jsme čekali s fotografem Honzou na ladovskou „modrou hodinu”, chvíli to trvalo. Přišla náhle, a trvala jen chviličku; ale přijde každý den, když si na ni počkáte se soumrakem. Rozsviťte si k tomu krásnou prostorovou hvězdu, kterou můžete zabydlet na parapetu nebo klidně na parketách. Dá se při ní nádherně rozjímat: STOJACÍ HVĚZDA S LED SVĚTÝLKY, na baterie, průměr 28 cm, hloubka 5 cm.

Neexistuje firma zabývající se svítidly, aby její designéři nepracovali s holými žárovkami. Vytvářejí z nich elegantní lustry, svazují je do velkých shluků, žárovky s efektními vlákny fungují jako strohé solitéry. Žárovky nabobtnaly do velkých rozměrů a fungují i jako samostatné stolní lampy. Chopily se i světelných řetězů, kde nahradily droboučká světýlka buclatou robustností. Mnohé z atraktivních výrobků s řadami žárovek můžete použít i venku pod chráněným přístřeškem: SVĚTELNY ŘETĚZ S 10 LED ŽÁROVKAMI, 2,2 m.
Romantické vánoční osvětlení hýří materiály i jemným zpracováním v dřevěném, kovovém i plastovém provedení. U nás si můžete vybrat z nabídky s barevnými i klasickými diodami, s dřevěnými srdíčky, ledovými hvězdami i smrčky, a dokonce i v efektním transparentním vzhledu tradičních figurek sobů: SVĚTELNÝ ŘETĚZ S 10 SOBY, 1,65 m.
Skleněný kryt pevně spojený se stabilním dřevěným podstavcem, chrání vyřezávaný domek, ale především spršku snášející se imitace sněhu. Romantické světlo dokáže dobře osvítit i cestičku do dětské postýlky: SVÍTÍCÍ DOMEČEK - SNĚŽÍTKO, výška 18 cm.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.