UBRUS NEJEN NA ZAHRADNÍ STŮL

KLÍČ K JEDNOBAREVNÝM NAPÍNACÍM POTAHŮM: V
1.8.2018
LEDOVÉ FRAPPÉ ANEB KDYŽ SMOOTHIE MAKER ZAHÁLÍ
6.8.2018

Vinylové ubrusy neztratily svou užitečnost. Stále je dost příležitostí, kdy je třeba ochránit stolní desku a užívat ji bez obav.

Hezké dekory s květinami předurčují tyto ubrusy k užívání na zahrádkách. Starší stůl vystavený povětrnostním vlivům stále ještě poslouží k odkládání zahradnického nářadí a ulehčí vám práci na zahradě. Je příjemné, neběhat pro každou drobnost na druhou stranu parcely. Omyvatelný ubrus z PVC ochrání i pracovní stolek zaparkovaný pod stromy, na němž necháte dozrát první letní jablka. Můžete pod něj třeba ukládat květináče a kropicí konve.

Puntíky se zase krásně hodí pro rozdováděnou dětskou party, kde není nouze o nějaký ten malér s rozlitými nápoji. Znečištění stolní desky zabráníte také na městských balkonech. Při posezení stačí ubrus jen omýt a pokrýt jednobarevným textilním prostíráním. Vinylovým materiálem lze potáhnout i pomocný stolek pro přesazování květin. Důvodu, proč mít čisto a pěkně uklizeno, je jistě dost.


UBRUS VYŽEHLÍ SLUNCE A MÍSTO ŠITÍ VEZMĚTE DO RUKY NŮŽKY

slunecnice1
Vynilové materiály jsou lehké a měkké, nemají nic společného s neohebnými ubrusy minulých dob. Složené faldíky na ubruse vyrovná sluneční teplo a pokud potřebujete jiný rozměr (ubrus má velikost 130 x 180 cm), pomocí nůžek jej zastřihnete do potřebného tvaru. V noci nezapomeňte zahradní ubrus zabezpečit proti větru, nejlépe na něj postavte osázený hliněný květináč. Uvidíte, že vstřícně působící stůl vás pokaždé, když poběžíte kolem, pozve k příjemnému spočinutí.

VESELOU DĚTSKOU PARTY NIC NEOHROZÍ

img_8140_52501_vykryt_cmyk_z1
Pomocí omyvatelných ubrusů hezky a pohodlně ochráníte i svou domácnost. Početná dětská společnost dokáže totiž nadělat pořádnou kupu nepořádku. Lehounké papírové talíře a kelímky se většinou nevyhnou nějaké té pohromě. Jistě oceníte i to, že po oslavách bude velice rychle uklizeno. Ubrusy jen otřete vlhkým hadříkem, nechte uschnout a uschovejte pro další užití.

2 Comments

  1. eva doležalová napsal:

    omyvatelný ubrus je praktický , mát také bílý? dostala jsem před časem s potiskem-lesk-vzor damašku , prosím neměly by jste něco podobného? děkuji

  2. Jana napsal:

    Paní Doležalová,
    čistě bílý ubrus v této kvalitě v současné době nemáme. Aktuální nabídku ubrusů na e-shopu si můžete prohlédnout zde: https://www.decodoma.cz/Ubrusy-a-prostirani/. Děkujeme za pochopení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.