SPOLEČNÉ JARNÍ STOLOVÁNÍ

POMAZÁNKY Z VAJEC, AVOKÁDA A ŠUNKY S VAFLOVÝMI KOŠÍČKY
14.4.2020
SEDACÍ POLŠTÁŘE A TABURETY
16.4.2020

Asi se shodneme na tom, že u stolu je každému dobře. Scházíme se zde k popovídání a dobrému jídlu, a jsme spolu s těmi, které máme rádi.

Mezi novinkami našeho letního katalogu naleznete řadu příjemných věcí, které se týkají stolování. Chvíle strávené u stolu jsou nejen každodenní, ale mnohdy také výjimečné, když něco slavíme a scházíme se zde s dobrou náladou na delší posezení. O to scházení se jsme letos pořádně ochuzeni, ale o to víc se musíme zasadit o udržení optimistické mysli. Příprava dobrého domácího jídla je skvělou příležitostí k tomu, abychom se smysluplně zabavili.

Přišel čas na uspořádání rodinných kuchařek s nezaměnitelnými recepty, na experimentování v kuchyni i na první pečení a vaření s dětmi. Zjistíte, kdo v rodině rád improvizuje, kdo se raději drží psaných pravidel, i kdo se z osidel horké kuchyně s chutí vysmekne a raději prostře stůl, a vyzdobí ho podle nálady. Všechny originální i úplně obyčejné nápady jsou vítány. Možná, že výbavu své jídelny s radostí rozšíříte o pár zajímavých kousků.

K novinkám letního katalogu patří mimo jiné svěží dekory na jídelních porcelánových soupravách. Právě rustikálně laděné vzory inspirované přírodou budou patřit v letošním roce k nejaktuálnějším. Stůl plný květin nás pocitově přenese do rozkvetlé louky, a snad si brzy přineseme i náruč živých květů pro jeho doplnění: PORCELÁNOVÁ JÍDELNÍ SADA FLOWERS, 18 dílů, vhodná do mikrovlnné trouby i myčky nádobí.
Čim jednodušší je vaše sada jídelního nádobí, tím snáze můžete sáhnout po dalších barvách, například u skla. Celek doplňte pastelovými ubrousky v jemném nádechu jednoho z odstínů, který se na stole vyskytuje nejčastěji. Ještě jeden fígl skrývá volba barevných sklenic - zamezí tomu, aby si je stolovníci u stolu pomíchali: SADA VYSOKÝCH BAREVNÝCH SKLENIC GALETA, 6 ks, vhodná do myčky na nádobí, objem 340 ml.
Kolem stolu jsme vždycky obklopeni hezkými předměty. Pořídíme si příbory, které jsou příjemné rukám, vodu dáme do krásné karafy, přineseme květiny, i kdyby to byla jen drobnost z procházky. Málo platné, jídlo je společenskou událostí, a je naprosto jedno, zda máte před sebou pouze chléb s pomazánkou. Pochutnáte si jen když bude prostřeno na čistém talíři a ubruse. U jídla však nebývá nouze o malé nehody, mějte tedy vždy po ruce zásobu papírových kapesníků, po kterých sáhnete, když se něco rozlije. Ukrýt je lze do dekorativního boxu, v němž je zavřená papírová krabice z obchodu: BOX VE STYLU VINTAGE S POTISKEM ORNAMENT, dřevo a tapeta formou découpage.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.