NOVÝ PODZIMNÍ KATALOG PŘEDSTAVUJE POHODLÍ

KRAJKOVÉ NÁPADY ZA PÁR KAČEK
28.8.2018
CUKETOVÉ ROLKY V BYLINKOVÉM OLEJI
30.8.2018

Léto ještě zdaleka nezamávalo na rozlučku, ale v tuto dobu máme pro vás zbrusu nový katalog plný inspirace babího léta.

Horké měsíce mnohým z nás příliš aktivit nedovolily. Pokud jste také odložili pečlivě chystané plány letní sezony na později, úpravy našich domovů na nás čekají teď, kdy s čerstvě nabraným dechem zase dostáváme chuť něco vytvářet. Příjemné prostředí vznikající v další části roku, nám jistě přinese spoustu radostí.

Nový katalog se nese v duchu příjemného pohodlí, které k vám přinesou rozšířené nabídky našeho stěžejního zboží - například koberců, kuchyňského nádobí na vaření, ručníků a kvalitního ložního povlečení. Nové trendy se vás budou snažit přesvědčit o tom, že je příjemné bydlet s pastelovými barvami, které výrazně zútulní váš stávající interiér. Nic naplat, časem se vše okouká a podat ruku příjemným změnám přináší osvěžení. Tím nejrychlejším způsobem je pořízení napínacích potahů na pohovky a křesla;  společně s několika drobnými úpravami doplňků, promění prostor k nepoznání. A v neposlední řadě si můžete vybrat spoustu hezkých věcí do šatníku. Nové hodinky a atraktivní bižuterie nenechají nikoho na pochybách, že vás baví líbit se ostatním.

Nový tištěný katalog si vyžádejte přímo do schránky vyplněním tohoto objednávkového kuponu, případně vybírejte on-line tak, jak jste zvyklí. Za každou objednávku nad 990 Kč dostanete efektní beránkovou vestu zdarma.

Nákup nového koberce je při zařizování jednou z nejzábavnějších činností. Jednak už máte vše ostatní hotové, a víte do jakých barev zacílit, jednak je to přesně ta třešnička na dortu, kterou své zařizování uzavřete. U menších kusových koberců, které právě kupujete pro zútulnění a stylový výraz místnosti, si můžete dovolit zaexperimentovat s barvami. Dát přednost čisté funkčnosti by byla škoda: Koberec CITY - Růžová spirála, ve 3 velikostech, od 804 Kč.
Povlečení z hřejivého mikroplyše je předurčené pro chladné období, protože výborně udržuje teplo. Přečkáte v něm čas, než opět začne topná sezona, a každý den se budete těšit, až se večer do něj zachumláte. Povlečení rychle schne, materiál se na povrchu neodírá ani nepouští vlákna, takže vyhovuje alergikům. Určitě přivítáte i informaci, že se nežehlí: Povlečení SARAH, 799 Kč.
Je to tak. Zajímat se o to, co jíme a jak jídlo připravujeme, patří k nepsaným povinnostem. Samozřejmě stojí za to věnovat pozornost kuchyňskému náčiní a nádobí, které nejen zkrátí čas přípravy jídla, ale také mu zachová potřebné nutriční hodnoty. Hrnce a pánve s nepřilnavými povrchy vám usnadní úklid po vaření, ale rychlejší úpravy pokrmů poznáte i na chuti: Sada nádobí METALLIC PLATINUM, 12 ks, 3899 Kč.
Barva ručníků skvěle dokončí styl vaší koupelny. Jejich kvalita se zase postará o to, abyste z ní odcházeli spokojení a osvěžení. Při nákupu bavlněného froté si vybírejte materiál s vysokou gramáží (450 g/m2), která zaručí dobrou savost. Svou výbavu udržíte dlouho v kondici, nebudete-li na ručníky používat aviváž, při praní nastavíte nižší teplotu - ideálně na 40 °C, a vyvarujete se žehlení: Sada 4 ks ručníků s výšivkami, 899 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.