NAHLÉDNUTÍ DO VÁNOČNÍHO KATALOGU

UŽIJTE SI PODZIMNÍ ZAHRADU
9.10.2018
HOUSKOVÝ VĚNEC A FORMA JAKO SERVÍROVACÍ TÁC
11.10.2018

Nakupování po internetu je současným trendem. Je pohodlné, šetří náš čas i kroky, a je skvělou líhní nápadů.

Tak například moje maminka. Každoročně šílí z představy, že nevymyslí vtipné dárky. Tak přesně pro ni jsou tu e-shopy. Vždyť víte, kolik se na vás vyrojí věcí, když si zadáte docela široce pojaté heslo. Rychlá orientace v cenách je také dobrým pomocníkem. Každý z nás má přece daný rozpočet, do kterého se musí vejít vše, co dělá Vánoce Vánocemi...

Představuji vám nový vánoční katalog, který je naplněný až po okraj vším, co se letos může stát dárky pro vaše blízké. Podívejte se hned na naše stránky, kde si ho můžete prolistovat i uskutečnit objednávku on-line.

Přeji vám hodně zábavy a inspirace, a přidám vám k tomu moje každoroční zaklínadlo. Vyberte si: něco svítícího, něco chlupatého, něco třpytivého, něco hřejivého, něco praktického a něco voňavého. Tenhle rozdělovník v našem obchodě nenajdete, ale určitě nebude problém k jednotlivým heslům něco přiřadit :o)

Užijte si příjemné chvíle při listování!

Dřevěný svítící betlém se postará o krásnou vánoční atmosféru. Je vyroben pro chvíle pohody a můžete si s ním rozzářit okenní prostor, vánoční stůl i komodu. Připravili jsme ho zdarma pro vaše objednávky z vánočního katalogu převyšující 990 Kč (momentálně platí i pro elektronické objednávky): BETLÉM Z PŘEKLIŽKY, 30 x 20 x 5 cm. Svítící vánoční hvězdu můžete získat za zvýhodněnou cenu 119 Kč (k objednávce nad 990 Kč), jinak za 238 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.