LÉTO V NOVÉM KATALOGU PŘEJE ČERVENÉ

5 VELIKONOČNÍCH DEKORACÍ
5.4.2022
PŘEKLÁDANÝ KYNUTÝ COP SE SLANOU NÁPLNÍ
7.4.2022

Představujeme vám další z našich katalogů, které přinášejí nejen tipy na nové zboží, ale především radost z bydlení.

Rádi a s optimizmem pokračujeme s dobrou náladou. Letošní květinové trendy už jsme představili a v tuto dobu můžete nahlédnout i do nabídky letního zboží v našem dalším, letním katalogu (v elektronické podobě ho naleznete ZDE).

V katalogu i na našem e-shopu objevíte mezi novinkami celou řadu modelů v odstínech červené. Nesou v sobě nejen půvab květin, ale v jednobarevném podání přímo energetický náboj, který v každém prostoru působí pozitivně. Možná, že po jaru plném pastelů, se rozhodnete pro další změny ve své domácnosti, k nimž vám syté barvy dodají ten správný impulz.

Pokud milujete zahradničení, zorientujte se v nabídce oddělení ZAHRADA A KEMPING, kde na vás čeká nový zahradní nábytek, potřeby, které vám zpříjemní kempování v přírodě i na zahradě, ale také vybavení pro grilování. Nezapomeňte na zbrusu nové ZÁCLONY A ZÁVĚSY, kde je řada novinek mezi zbožím ušitém na míru, a v neposlední řadě prověřte nadýchané letní peřiny, MATRACE i matracové chrániče, nebo romantické ložní povlečení.

V každém případě je z čeho vybírat, a i když jsme sezonu trochu postrčili kupředu, teď uprostřed jara a blížících se svátků máte čas zastavit se, a udělat si radost.

19430_vykryt-(1)_eshop_z2

SMALTOVANÉ POVRCHY VYKRESLÍ I VLČÍ MÁKY

Návrat k pískacím konvicím a kokrhajícím budíkům jednoznačně napovídá, že se lidem stýská po obyčejných zvycích - a zvucích, které patří venkovu, přírodě kolem a mnohem klidnějšímu koloběhu dne, než zažíváme ve městech. Svá rána odstartujte pískáním smaltované konvice, která vám připraví voňavý ranní nápoj. Konvice je vhodná na všechny typy sporáků včetně indukce. SMALTOVANÁ KONVICE POPPY s plastovým uchem
19438-(2)_r_z1

OPORA PRO VYSOKÉ ROSTLINY

Šikovnou sadu pro vzpřímený růst vysokých rostlin nabízí komplet 5 ks kovových opěr, které využijete doma i na zahradě. Opěry udrží vaše růže, pivoňky a další květiny vzpřímené a především je ochrání před polámáním ve větru. Jednoduše zasuňte opěru do země a provléknutím stonku do horního oka získá rostlina stabilitu. Základní výšku 50 cm lze prodloužit během růstu pomocí prodlužovací tyče, která je součástí balení, až na 100 cm. OPĚRY PRO KVĚTINY, sada 5 ks.
19440_r_z2

CHYSTEJTE SE NA PIKNIK

Termo kryty na potraviny řeší dva problémy najednou - zamezí létavému hmyzu vstup do nabídky dobrot na stole nebo na dece, a navíc tím, že jsou z rubu vybaveny izolací proti pronikajícímu teplu, uchovají vaše potraviny déle čerstvé. Díky velkému okénku vidíte dovnitř, aby se kryt nemusel zbytečně otevírat a nemísil se v něm teplejší vzduch. V sadě obdržíte 2 velikosti pro různé typy talířů a misek. TERMO KRYTY NA POTRAVINY, se základnou 22 a 37 cm
55315_zaclona_okno_4703_b

HOTOVÁ ZÁCLONA CASTELA

Pravidelný celoplošný dekor s tapetovým vzorem patří k letním novinkám. Hotové - tedy ušité záclony na míru okna - lze zakoupit pro klasickou velikost okna s délkou k parapetu nebo pod, a také v kompletu pro okno plus balkonové dveře. Hustý dekor bude vyhovovat prostorám, kde je zapotřebí zastínění, jako např. v ložnicích nebo v místnostech orientovaných do ulice. S rozměry 350 x 160 cm lze záclonu nařasit do vzdušných vlnek. HOTOVÁ ŽAKÁROVÁ ZÁCLONA CASTELA

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.