LETNÍ PEŘINY A POVLEČENÍ

5 TIPŮ NA BÁJEČNÉ OVOCNÉ KOLÁČE
21.7.2020
VYPĚSTUJTE SI AVOKÁDO Z PECKY
23.7.2020

Peřiny provoněné sluncem jsou to nejmilejší, co vás může přivítat do prázdnin.

Kamkoli přijedeme, vždy citlivě vnímáme, kam složíme večer hlavu. A dokážeme být velmi kritičtí. Není divu, když jsme zvyklí na domácí pohodlí. Jedete-li tzv. do vlastního - na chatu či na chalupu, nečekají vás žádná nepříjemná překvapení. Tím spíše se těšte na romantiku víkendové ložnice. Podpořte ji vším, co vás večer ukolébá do sladkého spánku.

Ty tam jsou doby, kdy na chalupě skončilo vybavení, které už v domácnosti dosloužilo. I zde si dopřejme pohodu a kvalitní odpočinek. Většinou přijíždíme unaveni a těšíme se na regeneraci. K praktickým letním ložnicím patří peřiny a polštáře, jejichž výplně jsou uzavřeny v pestrých bavlněných nebo mikrovláknových potazích a ty se perou komplet s nimi. Ušetříte si převlékání a dnešní pračky jejich objem spolknou jako nic. Peřiny jsou po vyprání zase nadýchané a hřejivé.

Domácí ložnice také zaslouží příjemnou změnu, určitě v podobě lehkého bavlněného a prodyšného povlečení. K letnímu období patří prádlové proužky, veliké kostky a samozřejmě květiny v jemném či realistickém pojetí. Víte, že postel převlečená do nového promění styl celého prostoru.

V neposlední řadě je třeba připomenout oboustranné pokrývky podšité imitací beránčího rouna. Také v létě přijdou ke slovu. Možná rádi spíte u otevřených oken a zachumlat se do hřejivé deky je víc jak příjemné. Vybírejte a udělejte si radost. Pohoda na lůžku patří k nejdůležitějším pocitům z celého dne.


 

To jsou ony - soupravy přikrývek s polštářem máme v různém provedení. Vybrat si můžete z několika dezénů, ale také potahovou látku v čisté bavlně nebo z mikrovláken. Tyto fialové letní peřiny se jmenují Valérie a nabízíme je v bavlněném provedení. Lehce se udržují, neabsorbují vlhkost a nebrání dobré ventilaci vzduchu. Výplň přikrývky tvoří antialergické duté vlákno o hmotnosti 200 g/m2, které i po vyprání zůstává nadýchané. Výplň polštáře je ze známých polyesterových kuliček z dutého vlákna: LETNÍ SOUPRAVA VALERIE, český výrobek.
S přehozy na postel je vaše ložnice pokaždé rychle uklizená. Nelze je nezmínit i teď v létě, kdy se snažíme věnovat domácímu úklidu co nejméně. Elegantní jednobarevný přehoz Laila je zhotoven z jemného počesaného materiálu připomínajícího samet, který se díky hustému prošívání nezmačká. Dodáváme ho v rozměru 170 x 270 cm pro jednolůžko a ve velikosti 240 x 260 cm na dvojlůžko. K přehozu lze koupit také polštářky ve stejném provedení: POLYESTEROVÝ PŘEHOZ LAILA v barvě smaragdové, královské modré, bordó, šedé a medové.
V letním období nejčastěji sáhneme po bavlněném ložním povlečení. Je dokonale prodyšné, příznivé k pleti často podrážděné sluncem, a nabídne vám pohodlí a posilující spánek. Geometrické vzory působí dynamicky a k aktivnímu létu plnému pohybu se vysloveně hodí. Ačkoliv jsou barevné potisky vysoce kvalitní a stálobarevné, je vhodné prát ložní prádlo zapnuté naruby a v pracím prostředku určeném pro jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel: BAVLNĚNÉ LOŽNÍ POVLEČENÍ NADINE ve standardní délce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.