LETNÍ KABELKY A OBUV

ZDRAVOTNÍ POMŮCKY POMÁHAJÍ
1.7.2020
4 RYCHLÉ A SNADNÉ VEČEŘE II
7.7.2020

Letní doplňky musí být především praktické. Obuv i kabelky je třeba snadno udržovat, abychom si je mohli vzít kamkoliv.

Je běžné, že jsme každý den v jednom kole. Zvládnout pracovní nasazení a odpoledne být oblečená pro chvíle oddechu, to chce trošku šikovnosti. Nemáte-li čas se převléknout, pak je nezbytné, aby vaše obuv měla nejlépe zdravotní kvality, a nezbytná kabelka byla především lehká a měla povrch, který snese třeba i odložení do trávy.

O prázdninách se většinou nechceme (pokud nemusíme) nechat svázat kvalitními střihy oblečení, k nimž patří vysoké podpatky. Je přece léto, a potřebujeme trochu volnosti a pohodlí. Už s prvním sluníčkem rády sáhneme po materiálech, které v zimě nenosíme. K oblečení z bavlny a lnu se hodí tašky a kabelky výraznějších barev a vysoké boty lze nahradit pantoflemi na klínku. Na našem e-shopu jich naleznete celou řadu.

Lehoučká kabelka má na povrchu jemný polyesterový materiál, k jehož ošetřování vám postačí navlhčený hadřík. Má velký počet kapsiček a hlavní prostor je rozdělen na dvě samostatné přihrádky, kde si lze rozdělit věci pracovní a osobní. K benefitům patří i dno, které lze pomocí zipu mírně rozšířit. Barva bordó je natolik univerzální, že se vám bude hodit k většině oblečení i obuvi: PRAKTICKÁ KABELKA PŘES RAMENO, velikost 35 x 24 cm.
Pantofle jsou vždy synonymem pohodlí. Patří-li k nim kožený svršek a měkký došlap, pak je budete nosit opravdu ráda. Ošetřujte je bezbarvým krémem na kůži, který je změkčí a ochrání před vlhkostí. Středně vysoký klínek má vhodnou výšku pro správné držení těla, takže v nich zvládnete celý den. Tento typ pantoflí nabízíme ve velikostech 36 - 41: KORKOVÉ PANTOFLE NA KLÍNKU, svršek a stélka - kůže, platforma korek, podrážka pryž.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.