KRÁSY LADOVSKÉ ZIMY (NEJEN) DO VAŠÍ LOŽNICE

SVATOMARTINSKÉ ROHLÍČKY S MÁKEM A MANDLEMI
7.11.2022
ELEGANTNÍ UBROUSKY K ZIMNÍMU STOLOVÁNÍ
10.11.2022

Jakmile krajinu pokryje sníh a všechno se zachumlá do bílé pokrývky, většina Čechů tento romantický výjev nenazve jinak než „ladovská zima“. Jak to letos bude se sněhem nevíme, ale díky naší nabídce se můžete zachumlat do teplých peřin s ladovskými motivy.

Slavné obrázky Josefa Lady Češi milují. A nejen Češi! Kdysi jsem byla zapojená do komunity lidí, kteří milují dostávat a posílat pohlednice z celého světa. Často jsem posílala právě Josefa Ladu. Míval velký úspěch, ať už příjemce byl z Jižní Koreje, Spojených států nebo Německa.

S Ladovými obrázky u nás vyrostlo už několik generací dětí, provází nás jako ilustrace leporel plných říkadel, kocoura Mikeše a dalších knížek. Nesporná romantika Ladových letních i zimních obrázků nás vrací do vzpomínek a v neposlední řadě dokonale ilustruje život na českém venkově ještě před pár desetiletími i české tradice.

Pojďte si takovouto vzpomínku zhmotnit v domácí výzdobě. Někomu postačí dekorační polštářek, někoho potěší utěrka (včetně kalendáře na příští rok) a někdo se s chutí zachumlá do peřin s Ladovými ilustracemi.

BAVLNĚNÉ POVLEČENÍ

Kvalita nade vše

Ložní povlečení z naší nabídky má značku Matějovský, což je samo o sobě záruka kvality. Je vyrobeno z luxusní bavlny a potištěné nejmodernějším digitálním tiskem, takže jsou všechny obrázky vykreslené do nejmenšího detailu. Zapínání je na zip, takže jeho zapnutí je hračka.

Na co tuhle krásu povléct?

DEKORAČNÍ POLŠTÁŘKY

Pro zútulnění domova

V moderním slovníku bychom Ladovy obrázky nejspíš nazvali kultovními či legendárními. Tyhle povlaky na polštářky i na malých rozměrech (pasují na polštářky o rozměrech 40 × 40 cm) poslouží jako něžné zútulnění dětského pokoje, obýváku nebo chaty či chalupy. Kdo by nemiloval draka, sáňky nebo říkanku o babce prodávající jabka...

 

Na co tuhle krásu povléct?

STYLOVÉ UTĚRKY

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.