JARNÍ PLÁNOVÁNÍ S NOVÝM KATALOGEM

CHLEBY MNOHA CHUTÍ
22.2.2022
ZÁCLONY S BAREVNOU BORDUROU PATŘÍ K NOVINKÁM
24.2.2022

Čekáte-li na jarní katalog decoDoma, je tu. Tradičně přináší novinky v jarních barvách, ale i bestsellery, které po nás opakovaně žádáte.

Jakmile se jarně nadechneme, přemýšlíme co nového na sebe, a ani naše příbytky nezůstanou na ocet. Doma je přes zimu všechno okoukané, tak je čas na osvěžení prostoru barvami. Nemusí to být změny zásadní, ale i malými radostmi je člověk živ. Naladit se na jarní vlnu a nechat za sebou zimní období, je v tuto dobu opravdu příjemné.

Nových impulzů je vždy celá řada. Předně je tu nová barva sezony - je to výrazná fialová (o té se více dozvíte ZDE), pak se mohou přihlásit rodinné dlouhodobé plány a v neposlední řadě občas cítíme, že je potřeba něco změnit ve stojatých vodách své domácnosti. Zalistujte s námi v katalogu, možná zjistíte, že je čas na nové lůžkoviny nebo přehoz do ložnice, s nímž je prakticky uklizeno za pět minut. Hezkou změnu přinesou nové záclony (o těch se více dozvíte v zítřejším článku), a o útulno se postarají napínací potahy chránící váš sedací nábytek.

Mimo to už netrpělivě čekáme na jarní změny v přírodě. Na vzduch vás vytáhne zahrádka i se svými požadavky na údržbu i méně oblíbený jarní úklid, kterému se nevyhneme ani letos. Naštěstí pro vás máme řadu ekologických přípravků a praktických pomocníků, s nimiž je údržba domácnosti přece jen trochu lehčí. 

1

NOVÝ JARNÍ KATALOG

Prohlédnout si ho můžete ještě dnes, stačí vám k tomu proklik obrázkem, případně si katalog vyžádejte v papírové formě do své domácí schránky. Zásilku za vámi dopravíme v co nejkratším čase a pokud si objednáte zboží za více než 1500 Kč, pak vám přibalíme ještě teplou elegantní vestu v módní barvě.
19396_e_z2

ČAS NA POBYT VENKU

Čekáte netrpělivě, až se venku všechno zazelená? Popravdě je ještě brzo, ale naplánovat si příjemné zázemí na svých zahradách už můžete. Případně vyhlížet zahradní nábytek, který vám nabídne útulná řešení pro váš odpočinek. Nemáme za sebou právě lehký rok, takže si slibte, že se budete letos trochu rozmazlovat. ZAHRADNÍ HOUPAČKA PANAMA SPRING LINES, nosnost 220 kg
55241_img_6085_e_z2

ČAS PRO ODPOČINEK

Spánek patří k našemu nejdůležitějšímu dopingu. K jeho kvalitě přispívá celá řada důležitých faktorů - poloha lůžka, výběr roštu i matrace, místnost s čistým vzduchem. Až na posledním místě hodnotíme lůžkoviny a povlečení, i když jsou neméně důležité. Lehkost, objem i struktury svrchního materiálu vám totiž mohou i nemusí být příjemné. Vyberte si povlečení hebké na dotek, k němuž patří nemačkavé mikrovlákno ve velice příznivých cenách. LOŽNÍ POVLEČENÍ MARGARITA pro jednolůžko i ve zvýhodněné sadě pro dvě lůžka
19465_e_z1

ČAS PRO RODINU

Všichni víme, že většina důležitých akcí v našich životech se odehrává u rodinného stolu. K tomu nejpříjemnějšímu patří samozřejmě společná příprava a konzumace jídla, na něž se vždycky těšíme. Dobré jídlo a hezky prostřený stůl rodinu spojuje. Tady neplatí nedbalá elegance, ale vysoké estetické nároky, jakkoli prostřete ve spěchu. Pořiďte si nový servis v jarních tónech a položte ho na bílý ubrus. Výsledný efekt stojí zato! SPRING, KERAMICKÁ JÍDELNÍ A SNÍDAŇOVÁ SADA pro 4 osoby
004vyrezz

ČAS PRO SVÉ HOBBY

Najít si čas jen pro sebe, je pro mnohé z nás těžké. Vždyť máme stále tolik úkolů, a všechno je důležitější, než my sami... Zkuste to změnit a najděte si svého koníčka, který vám přinese radost, uspokojení - a možná i užitek. Od nákupu kufříku na šití je sice k větším projektům delší cesta, ale i když si napoprvé jen upravíte závěs, časem možná půjdete do práce ve zbrusu nových šatech! KUFŘÍK NA ŠITÍ S PLASTOVÝM PATREM NA DROBNOSTI, v různých dezénech a velikostech

HLASOVÁNÍ JDE DO FINÁLE!

Chcete-li ocenit naše úsilí o vaši spokojenost s nákupy a tím i o vaši domácí pohodu, můžete nás zde podpořit a dát svůj hlas v anketě ShopRoku 2021. My vám za to děkujeme, a i když práci nemůžeme vykonávat levou zadní jako Robin, rádi budeme nadále dělat maximum pro to, aby pro vás nakupování bylo radostí. Potěší nás, když našemu e-shopu dáte i letos svůj hlas v Ceně popularity 2021. Hlasujte pro nás až do 28. 2. 2022.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.