HŘEJIVÉ DEKY PRO ÚTULNÝ DOMOV A MNOHO DALŠÍHO

VELKÝ PRŮVODCE VÝBĚREM ZÁCLON
27.10.2023
SLANÉ DOBROTY, KTERÉ OCENÍTE I MÍSTO CUKROVÍ
1.11.2023

Co všechno potřebujeme před příchodem studeného podzimu? Naprosto vše, co zaručí teplo a pohodu. Stále oblíbenějšími parťáky se stávají beránkové deky na lenošení a přikrývky na spaní.

Domácí zázemí si budujeme po celý život. Každý má jiné potřeby a vnímá ho po svém, ale určitě se shodneme na tom, že v každé životní etapě potřebujeme doma cítit pocit útulna. Mimo toho nejcennějšího - rodiny a přátel, k němu patří bytové vybavení podle našich představ a řada milých předmětů a osobních věcí. Přichází-li podzim a zima, chladná období přinášející nám studené ruce, občas chrapot a kapičku u nosu, nutně potřebujeme vědět, že doma postavíme na kamna horký čaj a čeká nás náruč hřejivých peřin.

V poslední době je mimořádně příjemným způsobem nahrazují umělé beránkové textilie, které jsou lehké, prací a nepodporují alergie. Hebkými kožíšky se podšívají bačkory i pantofle, ponožky do postele, šijí se z nich hračky. Ti největší zmrzlíci si mohou pořídit dokonce beránková prostěradla. Na našem e-shopu naleznete nejen přehlídku beránkových výrobků pro domácí pohodu, ale mnoho z věcí oceníte také jako tipy na hodnotné vánoční dárky. Je to tak, už přichází jejich čas...

FOREST - BERÁNKOVÁ DEKA A SOUPRAVA DO LOŽNICE

Vlídné teplo vám nabídne oboustranná beránková deka Forest, kterou si možná vyberete pro atraktivní severské motivy v příjemných barvách. Z jedné strany je podšitá umělým beránkem SHERPA, zatímco vzorovaný svrchní díl má hebký mikroplyšový povrch. Tyto moderní polyesterové materiály jsou antibakteriální a antialergické, snadno se perou a udržují. Výrobky z mikrovlákna vyperete při teplotě do 40 °C  prostředkem na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel. Pro praní využijte aviváž SLEEP WELL zabraňující vytváření antistatických výbojů, která je určena speciálně pro tato umělá vlákna.

Kromě samostatné oboustranné přikrývky s beránkovým lemem o rozměrech 140 × 200 cm si můžete pořídit i soupravu na spaní Forest (viz galerie pod článkem) obsahující navíc povlak na polštář o rozměrech 70 × 90 cm. Výhodou je, že přikrývku nemusíte povlékat. Soupravu využijete nejen doma, ale i na chalupě, kde ji ocení vaši občasní hosté. 

Beránkové pantofle jsou jen malým dokreslením toho, jak vám bude doma příjemně. Tato dámská ortopedická obuv má anatomicky tvarovanou stélku a zateplení z pravé ovčí vlny v celé vnitřní části. V sekci OBUV naleznete řadu dalších modelů pro celou rodinu.

ČÍM JEŠTE SI NAVODIT DOMÁCÍ POHODU

Jsme lidé pocitoví, a tak vedle všech výrobků, které nás hřejí a přímo se nás dotýkají, vnímáme velice citlivě i prostředí v němž voní horký čaj, svítí teplá světla, praská oheň v kamnech. Ještě než se zabalíme do teplých dek a zaboříme do chlupatých polštářů, dorazí k nám vůně teplého jídla nebo horkého svařáku a už v té chvíli je nám dobře. To vše patří k příjemným vjemům, v nichž se ve volných chvílích blaženě utápíme.

Chcete-li, začněte pomýšlet na vánoční dárky, k nimž mohou patřit třeba ponožky na spaní nebo teplé bačkory. Dávno neplatí, že jsou to dárky za něž nebudou obdarovaní rádi :o) 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.