DÁRKY PODLE HOROSKOPU – PRO BLÍŽENCE

MOTÝLÍ LÍVANEČKY
31.5.2016
ZAPEČENÉ PALAČINKY SE ŠPENÁTEM
2.6.2016

22. 5.– 21. 6.

Pokaždé, když si lámu hlavu, co koupit pěkného k svátku, narozeninám a oslavám nejrůznějšího druhu, představím si svého milého oslavence, co celý den dělá, čím se zabývá ve volném čase. Ale také kupuji dárky pro někoho, koho tak úplně skrz naskrz neznám. Pak mám jedinou fintu – potřebuji vědět v jakém astrálním znamení se narodil…

Nemohu se pyšnit znalostí lidských povah. Ale ledacos už jsem v životě okoukala. Tady jsou moje postřehy o Blížencích.


Blíženci jsou znamením dvojčat. Narozený ve znamení Blíženců má dvě duše; ne zcela odlišné, jejich obraz se rozdvojuje a zase prolíná do jednoho celku. Jsou to bytosti měnící svá rozhodnutí rukou mávnutím a stále kolem nich panuje jemná energie působící jako neklid. Těžko je upoutáte k jedné myšlence, ihned dojdou k dalším a začnou je naplňovat. Jsou bystří, rychlí v úvahách, obratně se vyjadřují a je pořádně těžké jim stačit. Vypadají mladistvě, protože dvojí elán jim dává spoustu svěžesti. Dualita jim lehce umožňuje dělat více věcí najednou, až máte vedle nich pocit, že jste úplně k ničemu. Blíženci jsou manuálně zruční a velmi originální. Ale z přehnaných aktivit se dokážou hroutit. Proto potřebují hodně spánku a odpočinku. A mají úžasnou vlastnost – nesmírně rádi mění staré věci za nové. Takže důvodů k obdarování máte fůry.

1. Blíženci jsou často obětí přemíry plánování. Víc, než budování vlastního domova, přemýšlejí o tom, zda se neusadit jinde. Hodně cestují a rádi objevují nová území. Největší radost jim uděláte poznávacím zájezdem. Hledáte-li něco skromnějšího, pak jim kupte alespoň diář nebo praktický organizér do auta.

2. Lidé zrození v tomto znamení rádi komunikují. Milují telefony a všechny technické vymoženosti. K zaznamenání svých zájmů uvítají nový fotoaparát nebo kameru.

3. Žena narozená ve znamení Blíženců je graciézní a kultivovaná. Všichni kolem záhy získají pocit, že ji musí zahrnovat parfémy a halit do kožešin. Kupte jí alespoň hebkou deku z mikrovlákna, do které se večer s potěšením zachumlá.

4. Blíženci se snadno učí jazyky. Jsou bystří a jejich duch stále hledá nové podněty. Nechte je snít i učit se v lehátku modrém jako nebe. Klidně může být i nafukovací. Alespoň si ho sbalí na cesty.

5. Blíženci mají rádi veškeré venkovní sporty. Klidně jim pořiďte výbavu na potápění nebo doplňky na kolo. Zcela jistě nebudou zahálet. Vzhledem k tomu, že by měli alespoň občas odpočívat, postavte jim na zahradu houpačku a vybavte ji pohodlnými sedáky.

6. Úklid a domácnost není jejich silnou stránkou. Blíženci mají tolik jiných zájmů, než aby se zabývali prádlem nebo spoustou nádobí. Nekupujte jim nic moc praktického, ale určitě ocení krásný dekor na porcelánu. Kupte jim nádobí, které bude stejně půvabné, jako jsou oni.

7. Blíženci mají šikovné ruce, ale činnost kolem domácnosti a domu nevyhledávají, pakliže ji nemají okořeněnou špetkou umělecké činnosti. Koupíte-li jim formu na betonové dlaždice, bude je práce bavit. Dívkám pořiďte bezdrátovou tavnou pistoli; s velkou chutí se pustí například do drobné mozaiky.

8. Vhodný dárek pro muže i ženy jsou hodinky. Ne, že by se Blíženci trápili svou nedochvilností. Klidně vás nechají čekat na rohu ulice a pak přiběhnou s úsměvem, že měli na práci něco jiného. Ale můžete mít pocit, že jste přispěli k lepší organizaci jejich života.

9. Blíženci si dokážou přivodit spoustu neduhů jen tím, že jsou neustále v pohybu. V důsledku toho trpí často nespavostí. Připomeňte jim – například krásným povlečením – že si musí udělat čas na pohodu a odpočinek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.