DÁRKY KE DNI DĚTÍ PRO BATOLATA I PUBERŤÁKY

ŠALAMOUNSKÉ ŘEZY PRO DĚTI A DOSPĚLÉ KROK ZA KROKEM
23.5.2024
DOMÁCÍ TVAROHOVÉ DEZERTY JSOU NEJ
28.5.2024

V sobotu je tu Den dětí, což znamená, že je nejvyšší čas zamyslet se nad drobným dárkem pro vaše děti a vnoučata. Pokud hledáte inspiraci, čím smysluplným (a třeba i praktickým) je letos podarovat, máme tu pro vás skvělých tipů pro ty nejmenší i pro ty skoro dospělé.

Taky máte pořád ještě tašku sladkostí od Velikonoc, takže kupovat další čokoládu vám nepřijde jako nejlepší nápad? Máme tu pro vás celou nálož novinek pro všechny – od nejmenších ratolestí až po dospívající, na které si jen tak někdo nepřijde. 

Ačkoliv to totiž třeba nevíte, na děti jsme v decoDoma velmi dobře vybaveni. Vybírat můžete z široké škály hraček, společenských her a stavebnic, stejně jako z krásného bytového textilu s motivy z oblíbených filmů či prostě jen se svěžími potisky – a je jedno, jestli sháníte povlečení, závěsy, koberce nebo třeba dekorační polštářky. No a nejen ti nejmenší si zamilují talíře, misky nebo hrnky (ale i příbory) s veselými obrázky!

Pro malé holky i kluky

Předškoláci jsou vděční obdarovaní – potěší je prakticky cokoliv. Vybírejte třeba z interaktivních hraček, které je naučí pár písmenek či písniček, klasika v podobě pořádně velkého auta na písek ale potěší i malé princezny, protože hrady z písku staví stejně rádi všichni. 

Do pokoje pro školáky

Školní děti obvykle nejvíc ocení knihu, hru na konzoli nebo zajímavou stavebnici, zároveň už je ale pro ně důležité jejich království: dětský pokoj. A jestli jsme v decoDoma v něčem kovaní, pak v dělání domovů útulnějšími – včetně těch pro děti. Povlečení, polštářky... To všechno dokáže udělat i obyčejný dětský koutek v obýváku nebo postel ve vaší ložnici jejich originálním prostorem. Tady máte maličkou ochutnávku, ale motivů na našem dětském bytovém textilu najdete nepřeberně, od Harryho Pottera a Minecraftu přes jednorožce a roztomilá zvířata až po traktory, Tlapkovou patrolu a Ledové království.

S sebou na prázdniny

První červen a Den dětí s sebou nese ještě jedno důležité poselství: prázdniny jsou za rohem a tím pádem i spousta cestování k babičkám i na hory, k moři i k rybníku. A tam všude se budou hodit parádní osušky s veselými vzory, cestovní polštářky, které dají odpočinout krku i nějaká ta hra na zkrácení dlouhé chvíle.

Potěší i teenagery

Vymyslet dárek pro děti od zhruba 12 let už je mnohdy opravdu velký oříšek i pro jejich nejbližší. Všechno mají, jejich zájmům člověk mnohdy nerozumí, rodiče jsou staromódní... Však to možná znáte. :-) I pro ně se určitě ale najde pár (napůl praktických) drobností, které by je mohly potěšit. Třeba beránková deka, která podtrhne jejich styl, nebo hrnek s roztomilým přívěskem.

Články, které by vás ještě mohly zaujmout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *