Blog

23.9.2021

ZDRAVÉ DOMÁCÍ ROZINKY

Sušené hroznové víno je tak sladké, že se jako ostatní sušené ovoce používalo jako sladidlo. Rozinky jsou také nesmírně zdravé, jen je třeba vyrobit si je bez chemie.
22.9.2021

PRACÍ MANUÁL PRO ZAČÁTEČNÍKY I POKROČILÉ

Pravidel, jak udržovat rodinu jak ze škatulky, je docela dost. Ta nejdůležitější se časem zautomatizují jako pračka.
21.9.2021

PROČ JE DOBRÉ JÍST RAJČATA

Výčet pozitivních přínosů rajských jablíček pro náš organizmus je velký. Přesto je třeba jíst je ve stejném poměru, jako ostatní zeleninu.
20.9.2021

ARANŽMÁ PRO MĚSÍC ZÁŘÍ: VĚNEC S LÉČIVKAMI

Ve středu vstupuje Slunce do znamení Vah, a my přivítáme podzim, který se už teď začíná hlásit pestrými barvami.
16.9.2021

ŠPALDOVÉ SUŠENKY DO ŠKOLNÍCH LAVIC

Školní lavice se naplnily, třídy ožily a maminky vymýšlejí svačinky do krabiček. Zpříjemněme dětem den domácími sušenkami.
15.9.2021

TŘÍDÍME A UKLÍZÍME NA ZIMU

Když se překulí září, je čas uklidit nejen letní garderobu, ale i spoustu věcí, které nás provázely při letním cestování a v chladné polovině roku nebudou zapotřebí.
14.9.2021

6 DOBROT Z PUDINKU

Pod pojmem pudink si lze představit dietní pokrm i nemálo kalorickou bombu. V práškové formě je to kuchyňská surovina, s níž vytvoříte mnoho rozličných dezertů.
13.9.2021

ŠPENDLÍKOVÁ ZAVAŘENINA

Modré špendlíky a žluté mirabelky nám často rostou přímo pod okny. Nenechte si ujít úrodu, kterou nám příroda nabízí.