VŠUDE NĚCO KVETE – TAKÉ DOMŮ SI POŘIĎTE PESTRÉ POLŠTÁŘE

KOUTEK PRO MILOVNÍKY ČAJE
29.9.2023
JAK SE ZAHŘÁT S MINIMÁLNÍMI NÁKLADY?
4.10.2023

Letní sezona prodloužená o slunné babí léto, patří k nejkrásnějšímu období v roce. Květinovou inspiraci využijte i na domácí půdě, ideálně na zateplujících textiliích. 

V zahradách se vodotrysky sytých barev jiřin, aster, mochyní a chryzantém ucházejí o naši přízeň v takové míře, že se stávají silným impulsem i při zútulňování interiéru. Najednou cítíme potřebu přenést si tu krásu do svých domovů. Možností využití inspirace podzimní flórou, je nepočítaně:

  • můžete se rozhodnout pro efektní květinovou fototapetu na stěnu, která má málo slunce
  • pořídit si nový dekorovaný servis s nímž rozkvete celý stůl
  • okna zastínit závěsy s rostlinnými dekory
  • možná jste také na svých dovolených nafotografovali krásné květinové motivy - nechte si je zvětšit a zarámujte je, budou vás těšit celou zimu

To je jen pár tipů, jak si prodloužit sezonu. A pokud vážně vůbec nic nepotřebujete, udělejte si alespoň malou radost. Vždyť si můžete pořídit alespoň pár nových povlaků na polštáře. Dělám to právě tak. S velkou kyticí ve váze se celý prostor promění v duchu pozdního léta, kterého se letos nehodláme vzdát...

20230811_009

POHODLNÉ PŘEVLÉKÁNÍ POMOCÍ ZIPU

S kvalitní výplní jsou polštářky neustále v pohotovosti. Pokaždé vám nabídnou příjemné pohodlí jak v bytě, tak na prosluněné terase. Pořizujte si stále stejnou velikost povlaků, aby jim vyhovovaly původní výplně. Po sezoně vám povlaky v prádelníku příliš místa nezaberou a lze si dovolit sadu pro všechna roční období.

NEMAČKAVÉ MATERIÁLY

Od polštářků vyžaduji stále upravený vzhled. Přece jen s nimi při odpočinku zacházíme všelijak. Pokud je pak stačí jen protřepat a zase vypadají k světu, jsem spokojená. K textiliím, které nevyžadují žehličku, patří například gobelínové povrchy nebo polyester s jemně počesaným povrchem. Právě ten využili designéři při vzorování této sady povlaků. Jsou příjemné na dotyk a díky sametovému povrchu příjemně hřejí.

Sada 2 ks povlaků LUČNÍ KVÍTÍ, ve velikosti 40 × 40 cm

Povlaky doplňte nejlépe polyesterovými VÝPLNĚMI V BAVLNĚNÉM POTAHU. Vyperete je při teplotě 40 °C.

... a nezapomeňte mrknout na náš e-shop. Přepněte na květinový režim :o) a objevujte. Najdete atraktivní ložní povlečení, efektní porcelán i keramiku, ale také třeba květinové vůně v parfémech a vonných svíčkách!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.