Blog

21.4.2023

NEJLEPŠÍ REBARBOROVÉ RECEPTY

Reveň rebarbora Rebarbora je jedno z prvních jarních zelenin, ačkoliv její využití je spíš "ovocné". Upečte si skvělý koláč, připravte voňavý kompot nebo marmeládu s jahodami.
18.4.2023

TIPY DO NOVÉ ZAHÁDKÁŘSKÉ SEZONY

Duben je měsíc dřiny v záhonech a často za nehezkého počasí. Pokud to ale nepodceníte, zahrada se vám v létě bohatě ocení. Na co tedy nezapomenout a jaké vychytávky do záhonů zaimplementovat?
17.4.2023

ASPIK S VÍNEM Z MASA A ZELENINY

Chcete-li mít na stole něco extra, pusťte se do aspiku. Příprava je jednoduchá a výsledek vždy překvapí.
14.4.2023

TIP NA TVOŘENÍ: NEJKRÁSNĚJŠÍ SVÍCNY

Ať je jaro, léto, podzim nebo zima, večer strávený při světle svíčky má vždy svoji neopakovatelnou romantiku. Pojďte si nějaký vyrobit svépomocí, je to nejspíš jednodušší, než byste čekali.
13.4.2023

CO S VEJCI PO KOLEDĚ? NALOŽTE JE

Lehce pikantní úprava vajec naložených s kořením a červenou řepou, je možná pro vás něco nového. Vejce jsou výborná a určitě vám zachutnají.
12.4.2023

LETNÍ KATALOG NABÍZÍ NOVINKY I OBLÍBENÉ KLASIKY

Letní katalog plný praktických vychytávek do bytu i na zahradu, na grilování i do ložnice. Zamilujte se do vzoru vlčích máků i nadčasových symbolů moře a vody.
7.4.2023

VELIKONOCE JSOU TU: MAZANCE I TIPY NA ZPRACOVÁNÍ VAJEC

Velikonoční víkend se nese v duchu dvou starostí: jaký upéct mazanec a co s vejci na pomazánku. Máme pro vás skvělých tipů, jak si poradit s obojím.
6.4.2023

DEJTE VEJCE MALOVANÝ…

Velikonoční svátky jsou tu, a zase budeme malovat vajíčka. Ať si ke svému zápolení vyberete vyfouknuté skořápky, nebo vařená vejce určená pro koledníky a na sváteční stůl, utkáte se s něčím oblým, křehkým a špatně uchopitelným.