BÍLÁ V BÍLÉ

POSVIŤTE SI NA ČASY
11.1.2016
DÁRKY PODLE HOROSKOPU – KOZOROH
13.1.2016

Bytové vybavení v bílých tónech je nadčasové. Proto se o něm mluví každoročně v souvislosti s trendy, i když se jejich hlavní směry ubírají pokaždé jinam. Do bílých barev se oblékají nejrůznější styly, od puristického po provensálský, protože čistota a vzdušnost na sebe lehce naváže každou proměnu a vyhoví představám designérů.

Vždy, když vidím takto vyladěný interiér, žasnu nad tou dokonalostí, ale mám pocit, že byl stvořen jen pro krásné fotografie. Ovšem není to tak. Znám takové byty, a je to opravdu oslňující nádhera. K zařízení prostoru do světlých tónů se však nerozhodne každý z nás. Je to životní názor. Potřeba žít velkoryse, s čistými tvary, v jednotě detailů. K bílé patří i romantika, spousta kudrlinek, vlajících závěsů a obnošený shaby chic styl. Vyberte si.

Ať už se ponoříte do libovolného vylepšování interiéru, na bílé tóny nezapomínejte. Pokud milujete výrazné barvy, pak jim dá sousedství bílé nejlépe vyniknout. A vůbec je to ta nejlepší volba, když si nejste s vlastním výběrem odstínů jisti. Bílá vás totiž nikdy nepřestane bavit. Ověřila jsem si to na vlastní kůži.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.