5 ZPŮSOBŮ JAK SE DOMA ZAHŘÁT

SUŠENÉ JABLEČNÉ SUŠENKY S MANDLEMI A LNĚNÝM SEMÍNKEM
14.1.2019
POTAHY V BARVÁCH ČTYŘ ROČNÍCH DOB
16.1.2019

Užít si zimu ve zdraví a dobré náladě znamená mít dobrou kondici. Fyzickému i psychickému zdraví nemalou měrou prospívá příjemné domácí zázemí.

Patří k němu kvalitní jídlo, domácnost, která se snadno udržuje, hezké vztahy a odpočinek, jak jen to čas dovolí. K němu patří vše, co nás naplňuje klidem a pohodou. Někdo rád vaří a chystá zábavu pro ostatní, jiný pěstuje koníčky, nebo si raději pospí. V každém případě se obklopte věcmi, jež vás neobtěžují, a dělejte to, co vás těší. Je to příjemná cesta, která ovlivní veškeré aspekty vašeho života.

Na našem e-shopu naleznete spoustu sympatického vybavení, které se postará o to, abyste strávili zimu v pohodlí domova.


Horký čaj podporující náš imunitní systém je k nezaplacení. Uvařte si ho kdykoli je vám chladno, nebo na vás něco leze. Budete-li se chránit, možná přečkáte zimu ve zdraví. Asi nemusím připomínat, že z hezkého hrnečku lépe chutná. Chystáte-li si pohodu sami pro sebe, využijte také sadu pro jednoho. Vejdou se do ní přesně dva šálky čaje. Zkrátka porce určená k příjemnému odpočinku.

Dobře znáte ten pocit - když vás zebou nohy, ani tělu není dobře. Pořiďte si teplé bačkory a pantofle, ať jste jako za kamny. Nejvíc hřeje pravé ovčí rouno, ale nebojte se, že budete obuv nosit jen občas. Ovčí vlna se vyznačuje výtečnými termoregulačními schopnostmi; dalo by se říct, že hřeje jen když je třeba. K zateplení podlah stejně tak přispívají vlasové koberce. Pokud jste se jich v interiéru z nejrůznějších hledisek vzdali, pořiďte si alespoň malé kusové koberečky na místa, kde nejvíc odpočíváte. Budete se cítit příjemněji, nehledě na to, že přítomnost barev a vzorů celý prostor zútulní.

Podpůrné polštářky zpříjemní váš odpočinek u televize nebo na lůžku. Na e-shopu jich naleznete celou řadu, vedle podhlavníků a ortopedických pomůcek naleznete i ty, které jsou určeny k lenošení. Veškeré výrobky jsou z pracích materiálů, takže jejich údržba bude bez problémů.

Mikrovlákno svou lehkostí a hřejivostí plně nahrazuje tradiční výplně z peří. A tak není divu, že se třívrstvé beránkové deky s povlaky na polštáře nezřídka zabydlely v našich ložnicích. Jsou určeny i pro alergiky a vyperete je komplet, tak jak jsou. Chybět vám budou maximálně den - rychle schnou a stále vypadají upraveně. Pro lenošení na kanapi si pořiďte slabší variantu deky, skládající se jen ze dvou vrstev - svrchní s atraktivním dekorem a spodní s imitací přírodního rouna.

Na závěr zbývá jen si trošku zahřešit. Například pohárem horké čokolády vonící po perníku. Byla by škoda, vařit jen jednu porci :o)

2 Comments

  1. Lucy napsal:

    Pro zahřátí lze domů pořídit vlněný koberec a flanelové povlečení. Kromě toho jsou také skvělé těžké a teplé závěsy. U těch by se ale měl dát pozor na to, aby nezakrývaly topení – to by zabránilo teplému vzduchu v proudění a zbytečně by to stálo peníze.
    Pro větší teplo se také hodí zkontrolovat, zda těsní okna a dveře. V opačném případě se doporučuje pořídit těsnící pásku, nebo dokonce zvážit i jejich případnou výměnu.

  2. Jana napsal:

    Lucy,
    děkujeme za doplnění informací ke zboží, které lze najít na našem e-shopu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.