VOŇAVÉ BALÍČKY

6 NÁPADŮ PRO ADVENTNÍ VÝZDOBU
24.11.2020
PERNÍČKOVÝ LES, KŘEHKÝ JEŠTĚ DNES
26.11.2020

Kosmetické balíčky vyřeší nejednu starost, co s dárky pod stromeček. Dokonce jsou i elegantně zabalené.

Dárky se dělí na - ‚zajímavé, měkouše’ a - ‚to bude něco voňavého’. Tahle kategorie je něco mezi plusem a mínusem, ale v podstatě dostává kladné hodnocení. Všichni používáme kosmetiku, a když se Ježíšek trefí do kvality naší pleti a do oblíbené vůně, s radostí zkrášlíme sebe i koupelnu.

Všelijak protáhlé lahvičky i kulaté krabičky s krémy se hodně špatně balí. Výrobci to za nás perfektně vyřešili, když začali balit kosmetiku do elegantních krabic, plechových květináčků, bedýnek nebo dokonce do košíčků. Jednak jsou v setu namíchané kosmetické přípravky, které k sobě patří v rámci některého z ošetřujících programů naší pleti, vlasů, vousů apod., a ještě nám zbude např. zásobník na drobnosti do koupelny. V neposlední řadě jsou produkty opatřeny jednotným designem, takže jim to pak na policích sluší.

Dárek tedy vypadá krásně a luxusně. To vše nám zjednodušuje samotný výběr kosmetiky. Také na našem e-shopu můžete nalézt přesně to, co možná právě sháníte...


 

Dárkové balení hydratační péče na bázi nízkomolekulární kyseliny hyaluronové dopřeje vaší pleti hloubkovou hydrataci a omlazení. Kyselina napomáhá udržovat pokožku pevnou, a tím, že na sebe váže vodu, pomáhá vyhlazovat vrásky a drobné nerovnosti pleti, urychluje obnovu tkáně a tak pleť regeneruje a vypíná. Kosmetika je vhodná pro všechny typy pleti, včetně citlivé, suché a problematické. Dárkové balení obsahuje: PLEŤOVOU VODU, ODLIČOVACÍ MLÉKO a LIFTINGOVÉ SÉRUM PROTI VRÁSKÁM.
Dárková kazeta pánské kosmetiky je určena pro každodenní péči o tělo, vlasy a pleť. Kombinace povzbuzujícího kofeinu a svěžího mentolu přinese maximální pocit svěžesti a příliv nové energie. Provoňte pokožku svých partnerů dlouhotrvající přitažlivou vůní. Dárkové balení obsahuje: SPRCHOVÝ GEL 2 v 1, ZKLIDŇUJÍCÍ KRÉM KOFEIN A MATCHA TEA a AKTIVAČNÍ ŠAMPON NA VLASY KOFEIN A KERATIN.
Kozí mléko obsahuje velké množství minerálních látek, stopových prvků, vitaminů i kyselinu listovou. Příznivě působí na pokožku, kterou vyživuje, zvláčňuje a zjemňuje, zajišťuje vyrovnané pH a dostatečnou hydrataci. Pleť zanechává ošetřenou, hebkou a jemnou. Velice kladně působí na citlivou a problematickou pokožku. Mléko je vhodné i pro alergiky, psoriatiky a atopiky. Dárkové balení pro zklidnění pleti obsahuje: MICELÁRNÍ VODU, TĚLOVÉ MLÉKO a TĚLOVÉ MÁSLO.

2 Comments

  1. Jiří napsal:

    Super díky za tip, jelikož mám docela problémy s padáním vlasů, a o kofeinu už jsem slyšel že je dost účinný na vozovku vlasů, já už jsem koukal na tuhle kliniku jako poslední možnost https://www.vlasove-transplantace.cz/kouty-na-hlave/ ale to uvažuji až jako poslední možnost. Řeší tam i celkove padání vlasů a doporučí co a jak. Hlavní je zjistit příčinu, a pak začít řešit.

  2. Jana napsal:

    Zdravím, Jiří,
    máte k věci rozumný přístup. Zvažte nejprve, zda váš problém není zaviněn genetikou, to pak asi není mnoho možností, nebo zda není na vině hormonální nerovnováha, což vám řekne lékař. Vždy se ale dá něco dělat a podpůrná kofeinová péče je pro pokožku skutečně blahodárná. Vivaco je český výrobce přírodní kosmetiky, který je na našem trhu 20 let.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.