SVÁTKY KONČÍ VESELÝM SILVESTREM

UBRAŇTE SE NACHLAZENÍ
17.12.2019
SLAVNOSTNÍ BRAMBOROVÝ SALÁT JINAK
19.12.2019

Patříte-li k příznivcům silvestrovského veselí, je nejvyšší čas na organizaci společenské oslavy!

Poslední den v roce by měl patřit k veselým okamžikům. Nemusí to být vždy bujaré veselí, ale slavit máme co. I když nám přibyl rok a vrásky, i když byl uplynulý rok zatížený starostmi - jsme tu, máme se rádi, chceme žít dál pro druhé. A to za přípitek stojí. Vůbec nevadí, když nebude alkoholický, špičku můžete mít nakonec i z dětského šampusu.

Je čas na rozpustilé dárky pro ty, s nimiž jste se o Vánocích neviděli, na společenské hry, atraktivní výzdobu plnou světýlek. Nejhezčí oslavy bývají s partou přátel, na chalupách, na horách, ale i když se schováte doma se svým rozjímáním, pusťte si pěkný film a zachumlejte se do pořádné deky. Všichni dohromady si budeme přát, aby ten další rok byl pestřejší, zdravější, a okořeněný špetičkou štěstí.


 

Světelný řetěz určený pro interiér i exteriér má délku 12,5 m a 100 svítících hvězd s průměrem 4 cm. Silvestrovsky s ním ozdobíte každý prostor, a dokonce - coby mistři improvizace - třeba i štafle postavené před okny. Řetěz je vybaven časovačem, kabely mají barvu zelenou: SVĚTELNÝ ŘETĚZ SE 100 LED HVĚZDIČKAMI, 12,5 m.
Oblíbená hra Člověče, nezlob se! má spoustu podob. (Na e-shopu objevíte dokonce společenskou hru ČLOVĚČE, NAPIJ SE!; je asi jasné, s čím se budete potýkat.) V tomto případě je však herní plán součástí koberce vybaveného16 figurkami a dřevěnou kostkou. Polyamidový koberec má velmi krátký vlas, aby se dal pohodlně udržovat. S velikostí 92 x 92 cm se pohodlně vejde kamkoli. Pokud slavíte Silvestra mimo dům, určitě koberec nezapomeňte přibalit s sebou: DĚTSKÝ KOBEREC ČLOVĚČE, NEZLOB SE!, s figurkami a házecí kostkou.
Alkoholová ruleta je skvělým dárkem pro všechny, kteří se rádi baví ve společnosti svých přátel. Součástí balení jsou 3 základní návody na hru, ale po pár kolech si určitě vymyslíte vlastní vtipná pravidla. Jen s tím alkoholem opatrně, stojí za to hrát s mírnějšími zbraněmi :o) Ruleta obsahuje 16 skleněných panáků a 2 hrací kuličky: ALKOHOLOVÁ RULETA, průměr 30 cm, plast, sklo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.