RUČNÍKY JSOU SKVĚLÝMI DÁRKY

SUŠENÁ RAJČATA V BYLINKOVÉM OLEJI
15.10.2018
SRDCE NA BALKONĚ ANEB PODZIMNÍ VÝZDOBA
17.10.2018

Čas plánování dárků pomalu přichází. Zatím jen obrazně, ale mnozí z nás už to myslí vážně. Aby byly dárky opravdu od srdce, přidejte k nim něco ze sebe...

Řeč bude o ručnících, které patří k dárkům častým a oblíbeným. V tomhle sympatickém a hebkém zboží je velký výběr, musíte jen vědět, do jaké koupelny s dárkem směřujete. Pak vyberete správné barvy i rozměry. Pokud máte šikovné ruce, o čemž není pochyb, pak můžete dárek ještě trochu vyšperkovat. Například k sadě ručníků přibalte voňavý polštářek plný levandule, nebo se naučte ručník smotat do tvaru medvídka :o)

Pečlivě vybraný dárek každého přesvědčí, že byl uchystaný s láskou. Mnoho inspirace k tomu naleznete na našem e-shopu.


ručníkové dárky

  • Ručníky se hodí k svatbám, k výročím oslavujícím roky společného života, a samozřejmě do nové domácnosti.
  • Úplně nejlepší je zakoupit ručníkové sady, aby koupelna nehrála všemi barvami.
  • Vybíráte-li kusové ručníky, je dobré koupit alespoň čtyři stejné, aby se daly doplňovat.
  • Dětem pořiďte nejlépe obrázkové ručníky a osušky, aby si je rozpoznaly a aby je koupání bavilo.
  • Osuška je základem každé koupelny. Ať už vyběhnete ze sprchy či z vany, nezapomeňte, že je třeba se na chvíli zastavit a tělo připravit na změnu klimatu. Pokud zrovna neletíte do práce, zamotejte se do nahřáté osušky a do teplé deky, a 10 minut relaxujte. Uděláte pro sebe víc než si myslíte. Váš organizmus se vyrovná s teplotami, a pokožka lépe vstřebá následné ošetření krémem nebo tělovým mlékem.
  • Froté prádlo po zakoupení nejprve vyperte. Je to důležité proto, aby se v osnově pevně zatáhly smyčky. Ručníky a osušky perte na teplotu doporučenou výrobcem, nepoužívejte aviváž a nežehlete je.

Ručníky patří k velice osobním dárkům, takže se hodí přidat k nim ještě něco dalšího, o čemž víte, že obdarovaný rád používá. K dárku můžete přibalit pořádnou porci kosmetiky. Ručníkem obalte spodek od kulaté krabice a nadílku vložte dovnitř. Nápadité balení vás zdrží méně, než když budete všechny drobnosti adjustovat do dárkového papíru.

Polštářky naplněné květy levandule má ráda snad každá žena. Máte-li nasušeno, udělejte někomu radost. Je to milý dárek, kterým završíte svůj koupelnový set. Šití je natolik jednoduché, že ho zvládnete doslova na koleni, a to v ruce. Jen vyberte řídce tkané pláténko, z něhož se bude vůně postupně uvolňovat. Prádelník plný provoněných ručníků bude neustále připomínat vaši přítomnost.

Legrácky jsou při dárkování vítané. Smotat ručník do tvaru medvídka je naprosto snadné, naučíte se to podle krátkého videa. Ručníkového medvěda uložte do větší krabice a přidejte k němu další drobnosti, které máte připravené. Skládanku nejsnáze vytvoříte ze slabšího a středně silného ručníku.

Ručníky nezřídka zakoupíte bez poutek, za něž je možné pověsit je na háčky. Pak nezbývá, než vzít do ruky jehlu a nit a zabývat se našíváním poutek. Aby vás to trošku bavilo, vytvořte si poutka zajímavě a vyberte si hned z několika způsobů, které naleznete na obrázcích v článku. Pokud takto zkrášlené ručníky někomu věnujete, určitě budou přijaty s povděkem.

Tento krásný ručník s kamínky už vám na e-shopu nenabídnu, ale jistě si vyberete některý z dalších dekorů. Dárkové srdce jsem zhotovila z krepového papíru, a protože papírové role dostanete v mnoha odstínech, nebude problém doladit dárek do jednoho celku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.