POLŠTÁŘE – TVŮRCI ATMOSFÉRY

RAJČATA V ČERVNU: TEĎ SE ROZHODUJE O ÚRODĚ
21.6.2024
5 TIPŮ, KTERÉ SE VÁM BUDOU O PRÁZDNINÁCH HODIT
26.6.2024

Ačkoliv si můžete přečíst spoustu dobrých rad o zařizování interiéru, vaše představy se neřídí podle žádných pravidel. Obklopte se detaily, které hýčkají pouze vás.

Těch sympatických společníků pohody a volného času je víc. Patří k nim knihy, vůně, svíčky, šálek dobré kávy... Hmm, zasnili jste se? Návraty domů by měly fungovat jako hojivá náplast. Přivítá vás soukromí přesně podle osobního vkusu.

Názory na bydlení se mění s ohledem na potřeby, které momentálně vaše rodina vyžaduje, ovlivňují je trendy a získané názory, osobní vkus, tvrdě do nich zasahuje obsah naší peněženky. Co se ale nemění, to jsou předměty a dekorace tvořící útulno. Ty s námi procházejí všemi změnami, které nám život přináší. Doma rozhoduje jediné  - atmosféra!

Jedním z nejoblíbenějších prvků v každém domově jsou dekorační a podpůrné polštářky. Spočineme na nich pokaždé, když si chceme oddechnout. Podložte si ustáté nohy, vyplňte jimi roh sedačky a s teplou dekou se stočte do klubka. Doma je dobře. S oblíbenou knížkou či s přáteli na chvíli odplave realita.

POLŠTÁŘE BESSY patří ke stálicím v naší nabídce. Jednobarevné doplňky se snadno kombinují a jsou nositeli dominantní barevnosti objevující se v celém prostoru. Pokud ji z gruntu nezměníte, budou se vám hodit i po zásadní proměně nového stylu. Z nabízených barev si snadno vyberete klidnou i pestrou směsici (viz níže).

Kdybyste se snad zamýšleli nad změnou barev v prostoru, pak jsou to právě polštářky, jimiž si můžete tuto proměnu ilustrovat. Budete-li se v ní dobře cítit, dotáhněte své záměry do finále. To může představovat výmalba stěn, tapetovaná plocha s výrazným dekorem, pořízení obrazů, lampy na čtení, dekoračních váz apod. 

Malým pomocníkem pro vás může být náš seriál BARVY V BYTĚ I - VII (např. ZDE), kde se seznámíte s jednotlivými charakteristikami barev.

POLŠTÁŘE BESSY S VÝPLNÍ, 45 × 45 cm, 1 ks / sada 2 ks. Směsové povlaky jsou opatřeny zipem, výplň tvoří duté vlákno.

 

Umíte si představit svůj obytný prostor bez pohodlné pohovky? Stoprocentně ne. A hned si ji představte prázdnou, bez hebké deky, pod níž se můžete schoulit, a bez tolik opěvovaných polštářů. To by vážně nebyl žádný odpočinek. Na hluboké pohovky s polstry pod nohy, nebo na rozměrné rohové pohovky se hodí větší obdélníkové polštáře a naše novinka - semišové polštáře WENDRE velké 60 × 60 cm vtipně narušující řádku těch menších. Každý člen domácnosti si přitáhne ten z nich, který mu nejlépe vyhovuje.

POLŠTÁŘE WENDRE S VÝPLNÍ, 60 × 60 cm. Směsové povlaky v semišovém provedení jsou opatřeny zipem pro snadné praní. Váha polštáře 1 200 g napovídá, že se jedná o skutečně pořádný kousek. S chutí si polštáře stáhněte na podlahu a udělejte si domácí piknik, nebo si s dětmi zahrajte společenské hry. Ocení to s radostí.

A CO JEŠTĚ UVÍTÁTE VE SVÉM DOMOVĚ PRO ODPOČINEK A POCIT ZÚTULNĚNÍ? Spoustu praktických i radostných věcí a dárků naleznete na našem e-shopu:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *