POHODLÍ NA LŮŽKU PRO NOC I DEN

JAK PODPOŘIT IMUNITU A PRŮBĚŽNĚ SE CHRÁNIT
3.3.2021
PUNČOVÝ DORT A POSUVNÁ FORMA
8.3.2021

Tvarované polštáře a podhlavníky nám přinášejí úlevu a pohodlí. Když tělu padnou, není co řešit.

Zdravotní a anatomické polštáře poskytují oporu unaveným zádům, nohám, ramenům nebo šíji a sáhneme po nich nejen při odpočinku, ale také tehdy, když to opravdu potřebujeme - při rekonvalescenci, návratu z nemocnice, při úrazech. S přibývajícími léty není o tyto situace nouze, a tak jsou tyto podpůrné prostředky rovněž vítanými dárky pro naše blízké.

Zajímáte-li se o zdravé spaní, zaměřte se přesně na to, co potřebujete vyřešit. Existují polštáře pro spaní na zádech, na boku, na břiše, klínové podhlavníky pro nohy i záda, mezi kolena apod. Pokud se jedná o anatomický polštář, pak je tvarován tak, aby kopíroval tvar těla a nutil ho ležet ve správné poloze. Ortopedický polštář by měl předcházet problémům určité partie těla a ulevovat například otlakům apod. Jsou to pomůcky, které mohou výrazně přispět ke zmírnění vašich problémů a ke zkvalitnění spánku, ale pokud potíže přetrvávají, poraďte se s lékařem, zda není skrytý problém ve vašem těle.

K nejmilejším tématům v ložnici patří lenošení na lůžku. Určitě si pro ně pořiďte klínový podhlavník, který využijete nejen pro spaní na zádech, pokud máte rádi vysoko pod hlavou, ale také ve dne, kdy si přetočením klínu vytvoříte pevnou oporu za zády. Můžete pohodlně číst, sledovat televizi, povídat si.

K pohodlí v posteli patří také měkké lůžkoviny a hebký dotek prostěradel a ložního prádla. To vše se postará o skvělý pocit uvolnění a příjemné probuzení do nového dne.

PODHLAVNÍK V POLOZE PRO ODPOČINEK

001
Pevný, ale na dotek příjemně přátelský klínový podhlavník má šířku 80 cm a výšku 38 cm. Je to přesně stanovený rozměr pro oporu zad při sezení na lůžku. Přidejte měkký polštář a nebude se vám chtít z postele ven.

PODHLAVNÍK V POLOZE NA SPANÍ

002vyrez
Kdo má rád vysoko pod hlavou, pro toho je klínový podhlavník ideálním řešením. Při spaní na zádech udrží horní polovinu těla ve zvýšené poloze a usnadňuje tak dýchání, což je příjemné zejména při nachlazení a rýmě. V některých případech zvýšená poloha hlavy pomůže chrápajícím od jejich problémů při spánku. Klín řeší rovněž absenci zvedacího roštu, kdy lze změnit polohu těla při delším pobytu v posteli. Polyesterový potah podhlavníku je snímatelný, vyprat jej můžete na 60 °C.

LOŽNÍ POVLEČENÍ Z MIKROVLÁKNA

54226_img_5549_eshop_z1
Textilie z mikrovlákna se vyznačují sametovou hebkostí a snadnou údržbou, protože je není třeba téměř žehlit. Oproti bavlně absorbují mnohem více vlhkosti, kterou rychle odpařují, takže pokožka je ve spánku stále suchá a nepotí se. Díky svým vlastnostem se mikrovlákno stalo vyhledávaným materiálem pro výrobu ložního prádla. Je vhodné pro alergiky, vyhýbají se mu roztoči a bakterie, je odolné proti žmolkování a díky pevnosti vlákna se vyznačuje dlouhou životností. Povlečení LAURA v jarních barvách dodáváme v cenově zvýhodněné sadě na 2 lůžka.

KVALITNÍ FROTÉ PROSTĚRADLA

prosteradla nahled
Napínací froté prostěradla patří k nejoblíbenějším doplňkům lůžkovin. Jsou prodyšná a příjemná na dotek a v kombinaci s polyesterovými vlákny jsou dokonale pružná. V široké škále pastelových barev si snadno vyberete a doladíte tak dekor svého ložního prádla. K dostání jsou také prostěradla s nepropustnou vrstvou, která zabrání prosáknutí tekutin do matrace. K pohodlí na lůžku nepatří jenom klidný spánek, ale také hraní s dětmi a dlouhá rána se snídaní do postele.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.