PLYŠOVÉ PROSTĚRADLO

PRO PEJSKY A KOČIČKY
14.3.2018
VELIKONOČNÍ NÁDIVKA VE SKLE
19.3.2018

ornament_01

Rozestlaná postel nemusí pokaždé vypadat nejlépe. To se ovšem netýká mikroplyšových prostěradel. Děti je mohou používat nejen na spaní, ale i na hraní.

Materiál s hebkým vláknem vypadá stále upraveně, stačí ho jen dobře vypnout. Na dotek je tak příjemný, jako kožíšek plyšových hraček, které jsou dětem důvěrně známé. Po ulehnutí se budou cítit spokojeně, protože se rychle zahřejí. V okamžiku, kdy dítě opouští malou postýlku a začíná spát na velké, může být lůžko s plyšovým prostěradlem přívětivým uvítáním. Nezapomeňme, že tu stráví téměř polovinu svých denních aktivit.

Prostěradlo s výraznou barvou lze vybrat také k ochraně válendy, tvořící plochu na hraní. Mnohem lépe však učiníte, když necháte výběr barvy na dětech. Určitě sáhnou po sytém a jasném odstínu, který navozuje veselou náladu. Prožijí zde spoustu fantastických her.

Prostěradla však nejsou určena pouze dětem, v nabídce jsou i ve velikosti na dvojlůžka. Pokud si přejete vytvořit opravdu hřejivé místo na spaní, zkombinujte tato prostěradla s mikroplyšovým povlečením. V chlupaté náruči přežijete i první nepohodlí studeného předjaří na chalupách.

Mikroplyšová prostěradla mají celou řadu pozitivních vlastností – kromě toho, že jsou prodyšná a hřejivá, nepouštějí chloupky, takže je přijmou i lidé s různými alergiemi. Rovněž jejich údržba je bezproblémová; materiál nežmolkuje, drží barvu i tvar, je rychleschnoucí a není třeba ho žehlit. Rychle se s nimi skamarádíte.

ornament_02

mikroplys1

HEBKÁ NÁRUČ PRO CELOU RODINU

Na nevypnutém prostěradle je nejlépe vidět tloušťka materiálu i hustota textilních vláken. Zkrátka kožíšek. Všichni, kdo milujete samet a hebkost, těšte se na první dotek. Před použitím je vhodné prostěradla vyprat na 40 °C a hned pak budou připravena sloužit do roztrhání. Vlastně – o tom jsme ještě neslyšeli :o)

Užijte si společnou nedělní pohodu se snídaní do postele!


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.