NOVÉ ORIGINÁLNÍ KOLEKCE POTAHŮ NA SEDACÍ NÁBYTEK PŘINÁŠÍ ŘADU INOVACÍ

KYNUTÉ BORŮVKOVÉ MAXI KNEDLÍKY VAŘENÉ V PÁŘE
11.7.2024
TŘI NÁPADY PRO UBROUSKY A RYCHLÉ LETNÍ STOLOVÁNÍ
15.7.2024

Napínací potahy jsou už řadu let bestsellerem našeho e-shopu – vy, naši zákazníci, jste si je zkrátka zamilovali a řada z vás nám píše, že se pro ně vrací, aby proměnili svůj byt či chalupu. Aby měli všichni z čeho vybírat, máme pro vás tři zbrusu nové varianty.

Harmonia, Venezia a Fuco, tak se tyhle naše tři nové „hvězdy“ jmenují. Kromě neokoukaných vzorů jsou všechny rovněž v několika zajímavých barevných provedeních a na většinu běžného nábytku: různě velké sedačky včetně těch rohových a s otomanem, klasická křesla i ušáky či taburety. 

A proč si potahy na nábytek vlastně pořídit? Protože jsou prostě krásné a přitom tak neuvěřitelně praktické! Nejvíc je milují majitelé chlupatých mazlíčků, rodiče a prarodiče malých dětí i ti, kdo neradi kupují nové sedačky. 

Díky tomu, že je na nábytek natáhnete stejně snadno jako tričko, se totiž dají kdykoliv sundat a vyprat, ty na menší nábytek se vejdou i do běžné pračky. S absolutním minimem obtíží se tak zbavíte psích a kočičích chlupů i drobků z nedělního koláče.

Potahy zároveň dají druhý život už zašlé sedačce či oblíbenému křeslu, jejichž polstrování už má nejlepší léta za sebou a začíná být prodřené či je na něm nevyčistitelná skvrna a člověku se nechce investovat do nové sedačky. Ať už proto, že kvalitní gauč či křeslo nejsou zrovna nejlevnější záležitost, kdežto potahy vyjdou na zlomek ceny nového nábytku, nebo proto, že ta vaše je prostě nejlepší a nejpohodlnější ze všech na světě a vybírání nového sedacího nábytku není váš koníček.

O tom, že potahy nevypadají skvěle jen na našich promo fotkách, ale i ve skutečných obývácích českých rodin, se můžete přesvědčit i v záložce fotogalerie napínacích potahů. A když pošlete i vaši fotku nově oblečeného nábytku, můžete navíc vyhrát šek na 3 tisíce korun!

Elegantní potahy HARMONIA

56641_0201-round-sofa-1-seater-w
Sametově hebká elegance v nádherných zemitých odstínech béžové a šedé, ale i smyslné bordó a smaragdově zelené, to je nová kolekce tradičního španělského výrobce Nueva Textura. Díky jednobarevnému designu bude váš obývací pokoj vypadat vždy čistě a uklizeně.
bG9jYWw6Ly8vZGVjb2RvbWEyL291dC9w (23)

Prémiová gramáž pro luxusnější domov

To, co kolekci Harmonia dělá opravdu výjimečnou, je nádherná paleta barev i extra vysoká gramáž 495 g/m2. Potahy Harmonia jsou technologickou novinkou výrobce pro rok 2024 a jsou ještě odolnější než dříve. Super elastický materiál dokonale přilne ke každému kusu nábytku a díky své stálobarevnosti vám bude sloužit dlouhá léta. Ze všech novinek nabízí Harmonia největší výběr barev i provedení na různé typy nábytku.

Italsky šmrncovní potahy VENEZIA

56551_suparr_139_l3s_03_eshop1_z
Inovativní „žabičková“ struktura potahů od italského výrobce Gaico je to, co je činí výjimečnými. Nové dekory a materiály jsou, stejně jako výroba výhradně v Itálii, velkou devizou této značky: kvalitu má tato rodinná firma dokonale pod kontrolou a jejich produkty do vašeho obýváku neputují přes půl planety.
56549_suparr_137__02_eshop_z4

Tenčí a pevnější než vlas

Moderní mikrovlákno složené z nitek 100krát tenčích než je lidský vlas zaručuje extra pevnost a odolnost, s velmi něžným vzorem jako vystřiženým z italských Benátek zase vašemu obýváku či pracovně dodají na šarmu i útulnosti. Prémiová kvalita provedení rovněž znamená dlouhou životnost, tyhle potahy zkrátka s přehledem vydrží řádění malých dětí i čtyřnohých miláčků. Potahy Venezia můžete (stejně jako další z naší nabídky) opakovaně prát, aniž by ztratily na své elasticitě.

Potahy FUCO z biobavlny

bG9jYWw6Ly8vZGVjb2RvbWEyL291dC9w (25)
Výhody žabičkového bielastického řasení v provedení italského výrobce Gaico jsou neoddiskutovatelné. Kolekce FUCO s čtyřbarevnou paletou smetanové, cihlové, oříškové a mátové vnese do domácnosti soulad s přírodou a poklidnou atmosféru italského venkova.
56639_cotfuc_134_05_eshop_z2

Materiálová inovace: biobavlna do každé rodiny

Největší inovativnost kolekce FUCO spočívá v jejím materiálovém složení. V tomto případě se totiž jedná o naprosto přírodní materiál – biobavlnu. Ta je stejně jako mikrovlákno hebká, hypoalergenní a prodyšná, zároveň je ale odbouratelná, takže potahy i po skončení své životnosti zanechají jen minimální ekologickou stopu. Díky vyspělé technologii se nemusíte bát o jejich výdrž, i biobavlněné potahy jsou velmi odolné a život vaší sedačce prodlouží o pěknou řádku let.

Články, které by vás ještě mohly zaujmout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *