MÁME RÁDI POLŠTÁŘE

DOMÁCNOST PLNÁ BYLINEK
14.8.2018
DOMÁCÍ CHLÉB, JEDNA Z NEJLEPŠÍCH PŘÍLOH
21.8.2018

Polštářky jsou našimi oblíbenými společníky. Pokud si jen tak leží, dělají parádu, a pokud na nich spočineme, čeká nás příjemný odpočinek. 

Samozřejmě je dobré polštářky podle tohoto pravidla i pořizovat. Zamyslete se tedy nejen nad pěknou ambaláží, aby se k vám polštáře hodily, ale také nad kvalitou samotných výplní. Obojí dohromady se postará o to, aby byl váš domov nejenom útulný, ale také úhledný a příjemný. 

Všechny povlaky, které vám představuji, jsou zhotoveny z polyesterové tkaniny. Dobře se vyžehlí a téměř se nemačkají. To proto, že fotografiím pejsků a kočiček by pomačkané tváře neslušely. Aby povlaky zůstaly pěkně vypnuté, pořiďte si do nich nejlépe výplně se syntetickým rounem. Výsledkem jsou lehoučké a prací polštářky. Klidně na nich odpočívejte a dejte si je spokojeně za záda. Stále budou vypadat dobře a neublíží jim ani časté praní. Zabydlete jimi kuchyně, ložnice i dětské pokoje, kde jsou občas vystaveny urputnějšímu zacházení.

Opakem jsou strukturované materiály, lněné nebo vlněné tkaniny. Hodí se do odpočivných koutů obývacích pokojů. Vyplňte je těžším peřím, aby polštáře vypadaly pevně a spočívaly na pohovkách s rozšafnou těžkopádností. Mají za úkol nás podpírat, třeba při delším sledování obrazovky, takže tužší struktura výplně je na místě.

Teď se ale vraťme k lehounkým polštářům s pejsky a kocourky, na e-shopu jich totiž máme pořádný výběr. Možná vás potěší do té doby, než si domů přivedete živého kamaráda.


FOTKA NA POLŠTÁŘI PŮSOBÍ JAKO POHLAZENÍ

kockopes1
Ne každý má to štěstí vlastnit domácího mazlíčka. Pro dobrou náladu si pořiďte alespoň polštářek s oblíbeným obličejíkem. Psího nebo kočičího kamaráda vám nenahradí, ale pokaždé, když na něm spočinete pohledem, potěšíte se. Domov by měl být přece jen tím nejmilejším místem na světě a hezkých podnětů někdy za den nastřádáme málo. Zvířecí potahy na polštářky mají rozměry 50 x 50 cm, ale počítejte s tím, že výplň by měla být až 5 cm menší. Záleží na tom, jak hodně je zaplněná. Povlaky mají ve spodní části ukryté praktické zdrhovadlo pro rychlé převlékání. Syntetický materiál snadno vyperete, takže se nebojte udělat si pohodlí kdekoli.

TAK KTERÝ TO BUDE? NA E-SHOPU NAJDETE DALŠÍ PŮVABNÉ MOTIVY

kockopes2
Technologie originálních fototisků dokáže přenést jakýkoli obrázek na hladkou tkaninu. Čím je povrch materiálu jemnější, tím kvalitnější je reprodukce tisku. Většina povlaků má zadní stranu bílou, ale některé povlaky jsou ušity jako oboustranné - např. povlak s rezavou kočkou a s koťaty na zadní straně. Pokud si přejete vytvořit zvířecí koutek - například v bílých peřinách, sáhněte po trojici povlaků s koťaty; příjemně ušetříte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.