LOŽNICE JAKO SEN

KUŘE NA 5 ZPŮSOBŮ
14.5.2019
5x MINI NÁBYTEK S MAXI DŮLEŽITOSTÍ
16.5.2019

Klíčovou vlastností prostoru kde spíme, je jednoduchost. Ne vždy se dokážeme uhlídat, abychom řešili to nejdůležitější.

V podstatě se všechny úkoly dají shrnout do několika bodů, ale každý se větví do spousty otázek. Především je třeba vybrat pevný rám postele, kvalitní matraci, vyřešit zastínění prostoru a zjednodušit úklid a údržbu lůžkovin. Zde by měl panovat klid a harmonie. Ale, to bychom nebyli lidé nejrůznějšího naturelu, abychom si pro svou pohodu nevybrali každý něco jiného.

Máme-li řešení všeho praktického za sebou, začneme se zajímat o to nejpříjemnější; o to čím se přikryjeme - aby nám bylo teplo, a jaké barvy a vzory si pustíme do prostoru - aby zde panovala romantika a elegance. To zajímá nás ženy nejvíc, ale většinou se musíme s ohledem na své partnery trošku mírnit, aby i jim ložnice slušela. Nakonec není od věci pomyslet na měkký došlap do koberců a náladové osvětlení.

Je toho dost k řešení, ale s většinou otázek vám pomůžeme na našich prodejnách v Hradci Králové, Plzni i v Pardubicích, nebo na našem e-shopu.

LOŽNÍ PRÁDLO PŘINÁŠÍ ZMĚNU

52908_n_z1

Vybavíte-li si vyskládané komínky prádla z prádelníků našich babiček, určitě tento styl už nenapodobujete. Ne, že bychom žili skromněji, ale kvanta prádla nemá většina z nás kde skladovat, a jeho kvalita už je také někde jinde. V některých případech prádlo nevyžaduje ani žehličku (například krep). Bavlněné ložní prádlo EMMA sice vyžehlit musíte, ale sušíte-li v sušičce, kde se materiál provzdušní, nemusíte při žehlení ani dodržet vysokou teplotu 200 °C. Pořiďte si jen pár sad, ať si zase za čas můžete dopřát nové vzory a barvy. Je to příjemná změna, díky níž vaše ložnice omládne nebo s několika doplňky úplně změní styl.

NOVÉ KOMFORTNÍ MATRACE

52439_matrace_img_5362_vykryt_eshop_z4

Matrace musí být kompatibilní s vybraným typem roštu. Úplně nejjednodušší radou je hledisko, že dorůstající děti potřebuji tvrdší matraci, a starší lidé, a ti, kteří mají problémy s páteří a klouby, potřebují matraci ortopedickou, případně zdravotní. Zde je na místě matrace, která má díky různě řešeným zónám rozdílnou tuhost. Matrace se vyrábějí ze studené nebo líné pěny, taštičkových pružin i z latexu. Setkáte se také s kombinacemi materiálů vytvářejících sendvič, v němž má každá vrstva má svou úlohu. K novinkám patří matrace CHAMPIGNON AIR navržená speciálně pro osoby s bolestmi zad a kloubů. Její inovativní tvar umožňuje dobrou cirkulaci vzduchu, je tedy vhodná i pro pacienty dlouhodobě upoutané na lůžko. Matrace nepřenášejí vibrace a patří do kategorie středně tvrdých matrací vhodných pro pevný i lamelový rošt. Ideální matrace jsou také opatřeny snímatelným potahem pro snadnou údržbu a dodržení hygieny.

ŽALUZIE, ZÁCLONY NEBO ZÁVĚSY?

529066201(1)_z1

O tom rozhodne množství světla padající do místnosti. Spánková hygiena vyžaduje šero a tmu, jen tak si dokážete kvalitně odpočinout. Máte-li pocit, že k oknům patří neodmyslitelně záclony, pak si komplikujete život tím, že je třeba přidat rolety nebo závěsy pro zajištění přítmí v noci. Mnohem jednodušší je pořídit žaluzie (látkové, bambusové či dřevěné), které omezí sluneční paprsky ve dne (i tehdy se spí), ale ty zase sbírají prach. Dobré podmínky ke spánku zajistí textilní závěsy. Zvolíte-li tmavé barvy, zastíní celou místnost a ráno je zase stáhnete do stran. Časté praní jim nevadí a dekoračním závěsům EASY stačí žehlení kolem 100 °C. Na e-shopu je nabízíme v mnoha odstínech.

UKLIZENO S ELEGANCÍ

jj

Přehozy na postel jsou dobrým řešením, když chcete mít rychle uklizeno. Přizpůsobí se každému typu postele a pokud dosahují až na zem, prostor vypadá blahobytně. Přehoz na postel INES máme ve dvou rozměrech - 180 × 270 cm pro jednolůžko, nebo 250 × 270 cm pro dvojlůžko. Sendvičový materiál je pevný a nemačká se, takže můžete na lůžku bez peřin spočinout i ve dne.

K zútulnění prostoru přispějí náruče polštářků a měkké kusové koberce. Ložnice vám nabídne celou náruč hebkého a příjemného textilu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.