HORKÉ TIPY Z JARNÍHO KATALOGU

6 TIPŮ CO SI NAMAZAT NA CHLEBA
14.2.2017
JAK UDRŽOVAT DŘEVĚNÉ PŘEDMĚTY V KUCHYNI
16.2.2017

Na jarní katalog se pokaždé těším. Čekám, jak na mě zapůsobí jeho obsah, a tentokrát je to jednoznačné. Jarní tipy se nesou v duchu inspirace přírodou.

Motivace přírodou vás na jaře nepřekvapí. Všichni začínáme myslet na jaro, a na vše, co s tím souvisí.  A tak jsou v katalogu pro vás připraveny stránky plné květinových dezénů na nádobí, bytových dekoracích i na textilu. Líbí se mi romantické květy ubrusů, polštářů a povlečení s označením Monet. Rozšířená nabídka ručníků z bambusových vláken zase přináší aktuální módní barvy kiwi a fialovou.

Bytovému textilu věnujte pozornost i při výběru bielastických potahů. Naleznete zde novinky, jak v barevných tónech, tak ve zpracování vzorů i v tvarovém řešení – například pro sedačku bez područek (typ Glamour). Nemohu nevyzdvihnout módní vlasovou deku Mikro a beránkovou přikrývku Rose, bez kterých snad ani nelze být.

Nádobí zdobí oblíbené motivy levandulí, jahod a malin, nebo je alespoň nositelem těchto výtvarných barev. Zaujalo mě nové termo nádobí, vhodné pro přenášení potravin, a pak super novinky – nádobí na vaření z mědi zn. Morreti (doufám, že ho vyzkouším při testování) s vynikající vodivostí tepla a třívrstvým pláštěm; a pak granitová souprava Grande, která má praktickou odnímatelnou rukojeť.

Pak je tu ještě moje oblíbené retro a celá řada pěkných věcí. Nové atraktivní dózy (Presso na kávu) , hodiny i obrázky na stěnu. Například s levandulí, která se hodí do útulné kuchyně.

No, je toho ještě spousta. Do zahrádek, do koupelen, pro zdraví – a taky paráda pro ženy. Třeba nabídka náramků, hodinek a přívěsků. Myslím, že vkusný přívěsek s motivem kvetoucího stromu je pro letošní jaro jako stvořený.

Nechybí ani odměna pro vás. Ke každé objednávce nad 990 Kč, získáte zdarma povlečení plné kopretin. Katalog si můžete prohlédnout on-line na této adrese: www.decodoma.cz/Tisteny-katalog, ale můžete si ho objednat i domů do své schránky.

Jako vždy se budu snažit předvést vám z katalogu řadu věcí, a prozradím, jak jsem s nimi byla spokojená.


 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.