HEBKÉ DEKY PRO OBDOBÍ CHLADU

ZAMOTEJTE TO! II
22.3.2022
JARNÍ INVENTURA SPÍŽE – KAM ULOŽIT SYPKÉ SUROVINY?
24.3.2022

Sluníčko už má svou moc a rostlinám předává svou životodárnou sílu. To je pokyn nejen k domácímu úklidu, ale i k milým večerům pod lampou.

Březen - za kamna vlezem, duben, ještě tam budem... lidová moudrost platí i dnes a upozorňuje nás na období, kdy se sice venku krásně oteplí, ale naše domovy prochladnou. Než se teploty vyrovnají, je příjemné sáhnout po hřející dece nebo plédu. 

K těm nejpříjemnějším materiálovým povrchům patří bezesporu mikrovlákna. Textilní výrobky z nich vyrobené nepřitahují prach a roztoče, jsou vhodné pro alergiky protože nepouštějí mikroskopická vlákna, a nádherně hřejí. Jejich údržba je bezproblémová, mohou se často prát a rychle je zas usušíte (potřebné rady naleznete v závěru článku). K již tradiční nabídce dek a kompletů na spaní přibylo na našem e-shopu pár novinek. Seznamte se s nabídkou:

  • deky s beránkem - zahrnují mikroplyšové deky a oboustranné plédy, které jsou milými dárky, naleznete zde také přikrývky s motivy vhodnými do dětských pokojů
  • komplety pro útulné ložnice - patří k nim hřejivé přikrývky s povlaky na polštáře 70 × 90 cm a beránkovou podložkou SHERPA 130 × 200 cm
  • vyhřívané deky a televizní pytle - pro příjemné lenošení
  • prošívané beránkové soupravy - s přikrývkou a povlakem na polštářek 50 × 50 cm
55204___bernkov-deka-iguapo_eshop_z2

ÚTULNO V OBÝVÁKU

velké deky a plédy ochrání i vaši pohovku

Beránková deky nabízíme v oboustranném provedení. Syntetický beránek imitující beránčí rouno se nezcuchá, ani jinak nezmění svůj vzhled, a vždycky vás bude krásně hřát. Svrchní strany dek jsou z hladkého mikrovlákna a zdobí je barevné kompozice s nejrůznějšími dekory. Vyberte si barvy a dezény s ohledem na to, kde se budou vaše deky nacházet. Deky mají obvykle rozměry 130 × 160 cm a pokud nejsou určeny k zachumlání u televize nebo u rozečteného románu, můžete si je pořídit i jako designový kousek do obýváku. Ochrání vaši sedačku před zvířecími mazlíčky, drobečky i tekutinami, které tu v klidu domova s oblibou konzumujete.

Beránkové přikrývky mohou vypadat úplně stejně, ale mají rozměry určené pro klasické lůžko - tedy 140 / 150 × 200 cm. Často bývají prošívané, aby se oba materiály zafixovaly a neposouvaly se; ty nejsilnější bývají zateplené ještě třetím materiálem uvnitř. Jsou určeny na spaní a svěřte je lůžkům v ložnici nebo v dětských pokojích.

BERÁNKOVÁ DEKA IGUAPO, mikrovlákno, 130 × 160 cm

54874_dsc_3926_eshop_z1

HŘEJIVÉ KOMPLETY

patří do ložnic i na chalupu

Největším zmrzlíkům nabízíme beránkové soupravy hřející z obou stran - z potištěné i beránčí. Ale k novinkám patří soupravy z mikrovlákna označené Dual Feel, což znamená z jedné strany teplou a z druhé chladivou vrstvu. Soupravu můžete používat celoročně a otáčet si ji tak, jak potřebujete. Je to ideální řešení na chaty a chalupy, kde spíte nepravidelně, a pokaždé potřebujete něco jiného. Souprava je potištěná metodou digitálního tisku, který zaručuje vysokou kvalitu barev, stálobarevnost při častém praní a ve výsledku nabízí atraktivní vzor. Vaše ložnice bude neustále upravená, protože tyto materiály se nemačkají. Neobávejte se ani složitého praní, při jemném odstředění textilie uschnou velice brzo.

BERÁNKOVÁ SOUPRAVA GINA, s kvalitou Dual Feel, povlak na polštář 70 × 90 cm, prošívaná přikrývka 140 × 200 cm

19399_7_e_z2

VYHŘÍVANÉ DEKY

nabízejí výjimečný komfort

Každý, komu něco schází, potřebuje teplo. Vysoký věk, špatné prokrvování končetin, bolesti kloubů, chřipkové stavy nebo jen obyčejné prochladnutí, nás zažene ke kamnům i do náruče hřejivých dek. Poskytněte tuto pohodu každému, kdo ji potřebuje, a věnujte užitečný dárek - deku s elektrickým vyhříváním. Možná, že si ji časem pořídíte i vy:

Deka se rovnoměrně zahřívá a rozvádí teplo po celé ploše. Ovladač lze nastavit na 9 různých stupňů teploty. Svrchní strana deky je zhotovena z materiálu coral fleece, na vnitřní straně určené k tělu je vrstva umělého beránka Sherpa. Velkou předností je odnímatelný ovladač, po jehož odpojení můžete deku vyprat v pračce. Deka je opatřena pojistkou proti přehřátí, zajišťující automatické vypnutí po 20 - 180 minutách. Můžete se do ní zabalit a bez obav usnout, deka se sama vypne po uplynutí zvoleného intervalu.

HYGGE, VYHŘÍVANÁ DEKA S BERÁNKEM, 130 × 180 cm

chlupy4

ÚDRŽBA VLASOVÝCH MATERIÁLŮ

mikrovlákno potřebuje k údržbě jen minimum pokynů

Přesto si přečtěte tento článek, v němž se dozvíte, jak udržovat většinu vlasových povrchů - od koberců po hračky, nevyjímaje mikrovlákno a mikroflanel, z něhož máte možná doma oblíbené ložní povlečení. Pořiďte si nedráždivé prací přípravky z řady bio, a určitě i speciální antistatickou aviváž určenou na tyto kvality. Výrobky vám budou nejen dlouho sloužit, protože jsou prakticky nezničitelné, ale také budou dobře vypadat. Údržba a úklid domácnosti může být v tomto jarním období dokonce docela příjemná!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.