DOMÁCNOST POD PÁROU

6 TIPŮ K VALENTÝNSKÉMU STOLOVÁNÍ
11.2.2020
TVOŘÍTKO NA DOMÁCÍ HAMBURGERY
13.2.2020

Pára čistí a dezinfikuje zcela přirozenou cestou a bez našeho velkého přičinění. Navíc se při úklidu vyhneme chemickým prostředkům.

Chránit životní prostředí, a především sebe a svou rodinu, je přáním každého z nás. Mnozí v domácnosti bojujeme s alergeny sužujícími děti i dospělé, o svůj životní prostor se dělíme se zvířátky. Důsledky toho jsou jasné - stále nás nutí uklízet. Ale i úplně běžná údržba čistého domova se stále točí kolem hygieny. Může-li se obejít bez velké námahy, sem s inovací - jedním z největších pomocníků v likvidaci špíny a bakterií je pára.

Vysoký tlak a zahřátá pára odstraní i velmi odolnou špínu včetně mastnoty. Přitom zlikviduje roztoče i bakterie a dokáže neutralizovat statický náboj na prachových částečkách. Pořídíte-li si parní mop, čistič nebo nejlépe obojí v jednom, pocítí to i vaše peněženka. Z 1 l vody totiž dokáže chytrý přístroj vyprodukovat až 1 000 l páry. Ta už se postará o veškeré hladké plochy, jako jsou obklady, dlaždice, podlahy, pracovní plochy kuchyně, skla i zrcadla, ale rovněž o unavené koberce a čalounění.

Neméně účinná je i pára, která se stará o vaše oblečení a domácí textilie. Víte, že díky silnému parnímu rázu žehličky prochází pára i několika vrstvami látek najednou. Pomocí tlaku, který společně na tkaninu vyvíjíte, pronikne pára jednotlivými vlákny a odstraní pomačkání. Tento proces považujeme za naprosto samozřejmý, stejně tak i to, že vyžehlené prádlo přitom zůstává suché. Napařovací žehličky jsou už po celá léta našimi dobrými parťáky, a to dokonce i na cestách mimo bydliště. K dostání jsou i malé napařovací žehličky, které lze bez potíží složit do kufru.

S parním mopem Concept můžete okamžitě odložit těžký kbelík se saponáty. Pro vytírání podlahy stačí naplnit nádržku přístroje obyčejnou vodou, připevnit potah a během 30 vteřin lze začít s úklidem. Kromě tvrdých podlah si mop hravě poradí také s čištěním koberců, a to díky speciálnímu kluzáku, který nasadíte na podlahovou hubici. Parním mopem vytřete nejenom všechny podlahy v domácnosti, ale stejně tak z něj vytvoříte i příruční spotřebič, s nímž dokonale vyčistíte zbývající povrchy kuchyně a koupelny. K jednotlivým činnostem využijete velkou výbavu speciálních koncovek určených na různé typy ploch. Pára, která má teplotou vyšší než 80 °C zahubí téměř 100 % všech bakterií: PARNÍ MOP CONCEPT PERFECT CLEAN CP2000 2 v 1, s bohatým příslušenstvím.
16528_5_z5

KARTÁČ NA NEPŘÍSTUPNÁ MÍSTA

Předností parního mopu Concept CP2000 je jeho široké využití, které umožňuje bohaté příslušenství. Především je to hadice pro lepší dostupnost ke znečištěnému místu, stěrka na hladké povrchy, parní rozptylovač pro větší plochy, úhlový nástavec, koncentrovaná tryska, čisticí textilie absorbující nečistoty a detailové kartáče. Využijete je k čištění rozmanitých povrchů, jako jsou skleněné plochy oken a dveří, zrcadla, koupelnové obklady, ale také dřezy, trouby a sporáky. S mastnými nečistotami v kuchyni si poradí drátěný i nylonový kartáč, které jsou součástí příslušenství. I tak postačí k čištění pouze obyčejná voda a minimum elektrické energie
16528_6_z6

ZRCADLA A OBKLADY BEZE ŠMOUH A VLHKOSTI

Při představování parního mopu Concept CP 2000 se nelze nezastavit v koupelně, kde je častý úklid asi nejnamáhavější. Pomocí speciální stěrky a hadříku umyjete celý prostor včetně sprchového koutu. Pára má vynikající rozpouštěcí účinky na mýdlo a vodní kámen, takže vaše koupelna získá čistotu a lesk. V úklidové výbavě naleznete rovněž štěrbinovou hubici s kartáčkem, jímž se spolehlivě zbavíte prachu za nábytkem, radiátory či kuchyňskou linkou. Parním mopem dokonce vyčistíte i záclony a závěsy, a to bez nutnosti jejich sundání.
16527_z1

vysavač a parní čistič PERFECT CLEAN 3 v 1

  • Česká značka Concept přichází s dalším multifunkčním přístrojem, který využijete v domácnosti jako vysavač i parní čistič pro všechny typy tvrdých podlah. Postačí si zvolit funkci vysávání, parní čištění, anebo pro generální úklid oboje zároveň.
  • Vysavač a parní čistič PERFECT CLEAN 3 v 1 vydrží pracovat s párou až 30 minut bez přerušení. Nádobu o objemu 730 ml napustíte vodou, půl minuty počkáte než se vytvoří pára, a můžete začít s úklidem bez veškerých chemických prostředků. Intenzitu páry lze regulovat s ohledem na typ podlahy, aby u dřevěných povrchů nedošlo k poškození.
  • Při vysávání bez páry přístroj nepotřebuje sáčky a jeho hlučnost není o nic větší než u běžného vysavače. S nadprůměrným výkonem 1600 W se stane perfektním pomocníkem ve vaší domácnosti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.