DÁRKY PODLE HOROSKOPU – PRO RYBY

KDYŽ SE ŘEKNE RETRO II
1.3.2016
UTAJENÉ VEJCE S TOUSTY
3.3.2016

 

20. 2 – 20. 3.

Pokaždé, když si lámu hlavu, co koupit pěkného k svátku, narozeninám a oslavám nejrůznějšího druhu, představím si svého milého oslavence, co celý den dělá, čím se zabývá ve volném čase. Ale také kupuji dárky pro někoho, koho tak úplně skrz naskrz neznám. Pak mám jedinou fintu – potřebuji vědět v jakém astrálním znamení se narodil…

Nemohu se pyšnit znalostí lidských povah. Ale ledacos už jsem v životě okoukala. Tady jsou moje postřehy o Rybách.


 

V povaze Ryb je nechat se unášet proudem, i když plavat proti proudu pro ně znamená výzvu. Rybu málokdy vyprovokujete k prudké reakci. Pokud se vám to podaří, voda nad její hlavou se zase brzy uklidní. Ryba si ráda nasadí růžové brýle a sní o klidném životě. Přitom její povaha je složitým propletencem všech zásadních charakteristik ostatních znamení. Ryby jsou na konci zvěrokruhu, a tak v sobě mají od každého kousek. Ryba je vtipná, má skvělou paměť, schopnosti organizovat, dokáže být aktivní i melancholická. Miluje veškeré druhy umění, protože má představivost. Rybu musíte dobře znát, abyste jí správně vybrali dárek. Ponořte se na chvilku do jejího světa a volte citlivě a s upřímností.

1. Ryby mají vkus, vybírejte pro ně jen pěkné věci. Často je potkáte v galeriích i v obchodech s výtvarnými potřebami. Chcete-li rybě koupit osobní dárek, vyberte jemný a krásný hrneček.

2. Ryby nemají zapotřebí hromadit zbytečnosti. Věci, které užívají, musí být nadčasové a zajímavé. Rybě kupte například elegantní příbory, které bude brát každý den ráda do rukou.

3. Když už jsme v kuchyni, ryba ráda ochutnává neznámé laskominy. Na dlouhé vaření ji neužijete, protože je víceméně stále v pohybu. Ale neznámý kvetoucí čaj nebo mořskou kuchyni prozkoumá s radostí.

4. K jídlu patří dobré pití. Tady má rybka slabinu, protože si dokáže vychutnat nejednu sklenku. Ne každá, samozřejmě; je mnohem víc těch, které odolaly. S klidem jim můžete koupit set na víno z českého skla. Ryby jsou společenské a rády si posedí s přáteli.

5. Ženy se s potěšením obklopují textiliemi s květinami. K jejich charakteristice patří leknín a lotosový květ. Ale milují všechny barvy a nebojí se je nosit i uplatňovat v domácnosti. Snad v nich vidí pestrobarevný podmořský svět. Pořiďte jim romantický přehoz nebo povlečení do ložnice.

6. Přírodní kosmetika a jemné parfémy Rybě udělají radost. Měli byste vědět, co používá, a zahrnout ji do obláčku vůně. Je ráda hýčkána.

7. Ryba je stále v pohybu, v přírodě, mezi nebem a zemí. Ke svému životu potřebuje pocit volnosti. Vybavte ji karimatkou a přidejte hebkou osušku z bambusových vláken v barvě šampaňského. Nejspíše zamíří na hodiny jógy a vrátí se k vám spokojená a odpočatá.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.