DÁME SI NA STĚNU…

SLADKÉ ŘEZY NA PLECH I
15.2.2022
UBRUSY PRO DOBROU NÁLADU
17.2.2022

Rozmístěním dekorací i účelových předmětů na stěny vytváříme svůj vlastní, neopakovatelný styl.

Náš příbytek by nás měl stále bavit. Když jste na počátku zařizování, musíte si uvědomit, že se do svého domova budete vracet každý den. Většina zařízení je statická a velké změny dovolí jen zásadní rozhodnutí něco předělat. Naopak skvělý prostor k proměnám zde skýtají barvy měnící se např. při výmalbě, textilie, jejichž podíl je v interiéru veliký, a samozřejmě dekorace. 

Dekor vytvářejí nejen stylotvorné prvky, ale také předměty, které s námi žijí - jako jsou knihy, desky, cédéčka, květiny apod. Mnoho z nich umísťujeme do prostoru, ale nejčastěji se jimi obklopujeme díky hezky zabydleným stěnám. Obrazy, fotky, vázy, sošky,  to vše vytváří určitou atmosféru dokumentující náš životní styl.

1920903_6_eshop_z5

DEKORAČNÍ NÁSTĚNNÁ ZRCADLA

zavěste tak, aby vedla světlo do tmavších koutů

Zrcadla odrážejí světlo a prostor, proto s jejich umístěním trochu otálejte a promyslete si, kde budou nejefektnější.

  • Velké zrcadlové plochy mohou místnost dramaticky pozměnit. Například malé místnosti mohou dodat iluzi prostornosti. Pokud volíte zrcadlo do ložnice, kde se oblékáte, můžete si vybrat vysoké úzké zrcadlo v rámu a jednoduše ho opřít o stěnu. Tento prvek vypadá v prostoru velice dobře.
  • Umístění zrcadla do rohu skýtá možnost využít odrazu pěkných prvků v místnosti, například křesla či seskupení květin. Stejně tak zapůsobí naklopení zrcadla nad komodou apod. 
  • Malá dekorační zrcadla mohou provázet řadu míst. Měla by viset v takové výšce, abyste se v nich viděli, kdykoli si to přejete. Rámy zrcadel mohou prostor dokončit s neobyčejným šarmem. V souladu se zařízením lze využít zlacené obrazové rámy, střízlivý a jednoduchý kov, dřevo i kůži. Výběr je opravdu nepřeberný.

ZÁVĚSNÉ ZRCADLO ESHA S RÁMEM V EKO KŮŽI, nabízíme ve 3 velikostech 40 / 50 / 60 cm

DÁME SI NA STĚNU…

HODINY JAKO VĚRNÍ SPOLEČNÍCI

aneb každý den potřebujeme mít pod kontrolou

Příjemný by byl opak; o čas se nezajímat, anebo alespoň ne tolik, jak to v životě máme. I takové dny každý z nás zná, a jsou neskutečně příjemné. Pokud dokážete úlohu hodin na stěně ignorovat, vytvořte si z nich nesmírně dekorativní prvek.

Můžete opatrovat hodiny po svých předcích a vytvořit jim důstojný kout, velký moderní prostor s průhledy do několika místností perfektně dokončí styl velkých nádražních hodin, a pokud chcete dát své pracovně punc světovosti, zavěste na stěnu šestero stejných hodin a pod ně písmenkovou šablonou vytvořte názvy světových měst. Využijte fantazii a pohrajte si s umístěním hodin na stěnu, jako s obrazem.

NÁSTĚNNÉ HODINY ROSE VE STYLU VINTAGE, na baterie, průměr 30,5 cm

17508-(1)_eshop_z3

ZÁBAVNÉ SVĚTELNÉ ŘETĚZY

nabízejí romantiku i intimitu všude tam, kde si ji přejete

Menší obrázky, rodinné fotky i kresbičky dětí, to vše může vytvořit vaši domácí galerii. Nemusí všechno viset na kuchyňské lednici.

  • Do stěny zabudujte 2 hliníkové lišty pod sebou (s profilem U), pořiďte si krabici menších rámů a podle potřeby do nich umístěte jednotlivé obrázky; vystavte je opřené o stěnu, kde se mohou donekonečna obměňovat. Rámy různých rozměrů se mohou i překrývat, takže vytvoří atraktivní grafické seskupení.
  • Originální výzdobu získáte díky světelnému řetězu, který je opatřený kolíčky pro upevnění fotografií. Řetězy samotné vytvoří příjemnou atmosféru v dětských pokojích nebo v ložnicích. Využijte jejich potenciál, protože určitě nepatří jen k vánočnímu času.

SVĚTELNÝ LED ŘETĚZ S 20 ks KOLÍČKŮ, délka řetězu 3,35 m

18696_5903575079554_8_e_z5

POLICE NÁSTĚNNÉ, DEKORAČNÍ I VESTAVĚNÉ

člení prostor a pomáhají s roztříděním věcí

Hledáte-li pro své věci prostor v kterékoli místnosti, důležitou otázkou je, zda je chcete vystavit nebo skrýt. Pakliže za a) je správně, pak většinou přemýšlíme o umístění polic. Takových, které jsou buď součástí návrhu celého interiéru, nebo se naopak vymykají svým designem a působí výtvarně. Policový systém dělíme na:

  • plovoucí police - to jsou takové, které nemají viditelné úchytky a podpěry; je to velice elegantní řešení na němž vynikají zejména obrázky, knihy a cennosti uměleckého charakteru
  • závěsné police - to jsou police s přiznanými konzolemi, které těmito prvky dolaďují celkový styl prostoru
  • vestavěné police (viz foto) - tyto police jsou součástí stavby nebo nábytku, výborně působí konstrukce ze sádrokartonu působící jako zeď; takové police mají velkou nosnost, udrží nádobí v jídelně, těžké knihy
  • dekorační poličky (viz foto) - zde se jedná o systém méně účelový, v takových policích končí rodinné relikvie a důležité předměty, které si přejeme mít stále na očích

DEKORAČNÍ DRÁTĚNÁ POLICE ALVA, lze ji kombinovat s dalšími typy polic z drátěného systému

Chcete-li ocenit naše úsilí o vaši spokojenost s nákupy a tím i o vaši domácí pohodu, můžete nás zde podpořit a dát svůj hlas v anketě ShopRoku 2021. My vám za to děkujeme, a i když práci nemůžeme vykonávat levou zadní jako Robin, rádi budeme nadále dělat maximum pro to, aby pro vás nakupování bylo radostí. Potěší nás, když našemu e-shopu dáte i letos svůj hlas v Ceně popularity 2021. Hlasujte pro nás až do 28. 2. 2022.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.