26.4.2022
Oříškové, ovocné nebo čokoládové řezy z plechu se v kuchyni objeví vždy, když je u stolu více strávníků. Tu a tam se nechte zlákat kouskem domácího blaha, a hned si naplánujte dlouhou procházku.
25.4.2022
Aprílové počasí nás častuje rychlými změnami teplot. Naše těla se na ně nedokážou tak rychle adaptovat. Ti méně odolní na to doplatí.
21.4.2022
Dodržíte-li veškeré podmínky pro správné ukládání, rozmrazování i zpracování drůbežího masa, získáte do jídelníčku cennou surovinu plnou bílkovin.
20.4.2022
Náklonost a láska ke zvířatům se zdaleka nesoustřeďuje pouze na pejsky a kočičky. Přesto se o ně staráme nejvíc. Že by se nám v mnohém podobali?
19.4.2022
Domácí vaječná tlačenka je jemná, snadná, výtečná. Spotřebujte do ní natvrdo vařená vejce od šikovných koledníků.
14.4.2022
Přírodní materiály letos na velikonočních stolech dominují. S radostí tak můžeme využít vše, co nám probouzející se jarní příroda nabídne.
13.4.2022
Rostliny mají v sobě skrytou energii, která má velký potenciál. Vděčně využijte jejich existenci pro svou duševní pohodu.
12.4.2022
Nejhezčí domáckou pohodu vytvoří dobré jídlo u něhož se sejde celá rodina. Letos máme to privilegium setkat se, a být pospolu.