Blog

26.4.2022

SLADKÉ ŘEZY NA PLECH II

Oříškové, ovocné nebo čokoládové řezy z plechu se v kuchyni objeví vždy, když je u stolu více strávníků. Tu a tam se nechte zlákat kouskem domácího blaha, a hned si naplánujte dlouhou procházku.
25.4.2022

POMERANČOVÉ ŽELÉ SE ZÁZVOREM

Aprílové počasí nás častuje rychlými změnami teplot. Naše těla se na ně nedokážou tak rychle adaptovat. Ti méně odolní na to doplatí.
21.4.2022

4x ZDRAVÉ DOBRÉ KUŘE

Dodržíte-li veškeré podmínky pro správné ukládání, rozmrazování i zpracování drůbežího masa, získáte do jídelníčku cennou surovinu plnou bílkovin.
20.4.2022

ŽIJEME S MAZLÍČKY

Náklonost a láska ke zvířatům se zdaleka nesoustřeďuje pouze na pejsky a kočičky. Přesto se o ně staráme nejvíc. Že by se nám v mnohém podobali?
19.4.2022

VAJEČNÁ TLAČENKA

Domácí vaječná tlačenka je jemná, snadná, výtečná. Spotřebujte do ní natvrdo vařená vejce od šikovných koledníků.
14.4.2022

DUBNOVÉ KVĚTINOVÉ RADOSTI – MECHOVÁ ZAHRÁDKA NA KMÍNKU

Přírodní materiály letos na velikonočních stolech dominují. S radostí tak můžeme využít vše, co nám probouzející se jarní příroda nabídne.
13.4.2022

JARNÍ BYLINKY NA TALÍŘ, DO ŠATNÍKU I DO POSTELE

Rostliny mají v sobě skrytou energii, která má velký potenciál. Vděčně využijte jejich existenci pro svou duševní pohodu.
12.4.2022

6 TRADIČNÍCH VELIKONOČNÍCH DOBROT

Nejhezčí domáckou pohodu vytvoří dobré jídlo u něhož se sejde celá rodina. Letos máme to privilegium setkat se, a být pospolu.