Blog

21.2.2017

5 TIPŮ JAK VTIPNĚ SERVÍROVAT VEJCE

…těch způsobů je nepočítaně. Důležité je však vědět, že jíst vejce je zdraví prospěšné, a že to s tím cholesterolem není zas tak hrozné. K vejcím […]
20.2.2017

KARAMELOVÝ BANOFFEE PIE

Nepečené dorty jsou skvělou záležitostí. V prvé řadě jsou rychle hotové a při jejich přípravě na vás rozhodně nebudou číhat žádné kulinářské nástrahy. Vyzkoušejte tento skvělý […]
17.2.2017

DOMÁCÍ PĚNOVÉ ŽUŽÚ S ČAJEM MATCHA

Zjistila jsem, že na téma marshmalows byla napsaná i kuchařka. Nekoupila jsem si ji, protože nehodlám dělat bonbony každý den, ale moc mě zajímalo, co v […]
16.2.2017

JAK UDRŽOVAT DŘEVĚNÉ PŘEDMĚTY V KUCHYNI

Dřevo je jedním z nejkrásnějších materiálů. Rádi se na něj díváme, rádi se ho dotýkáme. Není divu, že ho chceme mít nablízku i v kuchyni. Tady […]
15.2.2017

HORKÉ TIPY Z JARNÍHO KATALOGU

Na jarní katalog se pokaždé těším. Čekám, jak na mě zapůsobí jeho obsah, a tentokrát je to jednoznačné. Jarní tipy se nesou v duchu inspirace přírodou. […]
14.2.2017

6 TIPŮ CO SI NAMAZAT NA CHLEBA

Většina nejrychlejších snídaní a večeří se skládá z pečiva a něčeho dobrého navrch. Koupíte-li hromadu sýrů nebo uzenin, leze to do peněz, a ne vždy žijete […]
13.2.2017

SILIKONOVÁ FORMA NA MAKRONKY

Recepty na makronky, a především komentáře kolem nich, dávají na srozuměnou, že příprava této lahůdky nepatří k nejjednodušším. Návody se liší jen maličko, takže prvňák, jako […]
10.2.2017

SRDCE JAKO TALISMAN / RECYKLACE

Víte, že v obchůdcích s dárky patří srdíčka k nejprodávanějšímu artiklu? Jsou to přesně ty milé maličkosti, které také ráda kupuji, když chci někomu udělat radost. […]