Blog

28.3.2017

6 TIPŮ UBROUSKŮ NA VÁŠ JARNÍ STŮL

Prostřený stůl dokáže vyjádřit nejrůznější nálady. Jinak promluví strohá elegance, jinak vás přivítá stůl plný barev.  Stolní aranžmá dokonce i trošku napoví, jaký okruh jídel se […]
27.3.2017

CHLEBÍČEK SE SUŠENÝMI RAJČATY A OLIVAMI

Keramické formy na pečení jsou k nezaplacení. Nic se v nich nepřipaluje, upečená těsta se krásně vyklopí, formy se velice snadno umyjí. Vyberte si takový tvar, […]
24.3.2017

BAREVNÝ KOKOS NA SVÁTEČNÍ LASKOMINY

O tom, že je kokos zdravý, není pochyb. Může být součástí všelijakých pochoutek od jara do zimy. Vzhledem k tomu, že se blíží Velikonoce, kdy všechno […]
23.3.2017

VELIKONOČNÍ PLNĚNÉ ROHLÍČKY + VIDEO

Na Velikonoce se všichni chceme blýsknout něčím moc dobrým. Pečeme cukroví, beránky, mazance a vedle tradičních receptur zkoušíme nové nápady. Jeden šikovný a rychlý tu mám. […]
22.3.2017

6 TIPŮ Z KVĚTINOVÉHO JARA

Toužebně očekávané jaro je tu. Sice s deštěm a mraky, ale o to lépe se brzy všechno zazelená. Pokud chodíte domů s každým napučeným proutkem jako […]
20.3.2017

JARNÍ VÝVAR S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI

Dnes je první jarní den. Myslím, že je akorát tak čas na skvělou polévku plnou barevné zeleniny. Poradím vám, jak do ní bleskově hodit květinovou mrkvičku […]
17.3.2017

KVĚTINOVÉ ARANŽMÁ S MODŘENCI

Myslím, že o tomto víkendu Praha rozkvete. Soudím podle forzýtií pod našimi okny, které jsou na rozpuknutí. Pro mě v tuto chvíli začne jaro, na které […]
16.3.2017

MRAMOROVANÁ BUCHTA S ČAJEM MATCHA

Jednoduchá třená těsta jsou rychle hotová, a s oblibou z nich pečeme bábovky a řezy. Trénujete-li pomalu na Velikonoce, pro hosty se hodí připravit něco výstřednějšího… […]