Blog

29.1.2019

5x VYDATNÉ SMAŽENÉ JÍDLO Z PÁNVÍ A KASTROLŮ

Smažené pokrmy vyvolávají ve většině lidí představu čehosi zapovězeného. Jsou tučné, mastné a kalorické. V zásadě ano, ale čas od času je zařadit můžete za předpokladu, že hlídáte kvalitu tuku a se způsoby smažení se skamarádíte.
28.1.2019

LÍVANCE S BANÁNY A KOKOSEM MÍSTO MOUKY

Na lívanečník v kuchyni nedám dopustit. Vytvoříte na něm skvělé snídaně, obědy i večeře, a dokonce bleskově pohostíte nečekanou návštěvu.
24.1.2019

OBLÍBENÝ DOMÁCÍ MEDOVNÍK

Med se používal odedávna jako sladidlo i pro jeho konzervační účinky prodlužující trvanlivost nejrůznějšího pečiva. Medový dort, který si dnes upečete, tuhle vlastnost mít nemusí. Během krátké doby po něm nezbude ani drobeček...
23.1.2019

BARVA KORÁLU SE STALA BARVOU ROKU

Stalo se zvyklostí, že řada významných společností určuje v závěru roku barvu pro příští rok. Nejedná se o módní diktát, ale o jiný, svěží pohled na bytový design, poukazující na nový vývoj odlišující se od stávajícího.
22.1.2019

4x SLADKÉ ZIMNÍ DŽEMOVÁNÍ

Kdyby vám náhodou docházely zásoby zavařeného ovoce, nezoufejte; je mnoho možností, jak i uprostřed zimy zase naplnit sklenice.
21.1.2019

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA S HŘÍBKY DO MRAZÁKU

Málokdo se doma obejde bez mrazicího boxu. Mrazení potravin se stalo nedílnou součástí vaření, protože nám šetří čas.
17.1.2019

TŘI MISKY PRO POHODLNÉ OBALOVÁNÍ SVÁTEČNÍCH ŘÍZKŮ

Obalování řízků v trojobalu nepovažuje většina kuchařek za bůhvíjakou dovednost. Ale všechno chce své a mimoto se určitě shodneme na tom, že se přitom v kuchyni pořádně nadělá.
16.1.2019

POTAHY V BARVÁCH ČTYŘ ROČNÍCH DOB

Barevný soulad podvědomě přebíráme z přírody. Dojmy a pozitivní pocity si neseme v sobě a jejich odkaz se pak zcela přirozeně objevuje v našich domovech.