29.1.2019
Smažené pokrmy vyvolávají ve většině lidí představu čehosi zapovězeného. Jsou tučné, mastné a kalorické. V zásadě ano, ale čas od času je zařadit můžete za předpokladu, že hlídáte kvalitu tuku a se způsoby smažení se skamarádíte.
28.1.2019
Na lívanečník v kuchyni nedám dopustit. Vytvoříte na něm skvělé snídaně, obědy i večeře, a dokonce bleskově pohostíte nečekanou návštěvu.
24.1.2019
Med se používal odedávna jako sladidlo i pro jeho konzervační účinky prodlužující trvanlivost nejrůznějšího pečiva. Medový dort, který si dnes upečete, tuhle vlastnost mít nemusí. Během krátké doby po něm nezbude ani drobeček...
22.1.2019
Kdyby vám náhodou docházely zásoby zavařeného ovoce, nezoufejte; je mnoho možností, jak i uprostřed zimy zase naplnit sklenice.
21.1.2019
Málokdo se doma obejde bez mrazicího boxu. Mrazení potravin se stalo nedílnou součástí vaření, protože nám šetří čas.
17.1.2019
Obalování řízků v trojobalu nepovažuje většina kuchařek za bůhvíjakou dovednost. Ale všechno chce své a mimoto se určitě shodneme na tom, že se přitom v kuchyni pořádně nadělá.