VÝPRODEJ POVLEČENÍ A PROSTĚRADEL

5 TIPŮ PRO BYDLENÍ S RŮŽEMI
4.2.2020
VÁZA PRO ZIMNÍ PODVEČER
6.2.2020

Odpočinek v ložnici je příjemnější, když ulehnete do krásného povlečení.

Příroda to zařídila tak, že podstatný kus svého života prospíme. Ložnice je naším každodenním útočištěm, z něhož bychom měli vycházet osvěžení a plní sil do dalšího dne. To záleží na mnoha faktorech, především na dobrém spánku. Ale čím jsme na tom hůře, tím víc musíme dbát na to, abychom si pro spaní vytvořili příznivé podmínky.

Estetické hledisko se může zdát až na posledním místě. Ale není tomu tak. Když vás po vstupu do místnosti přivítá nekomplikované a přívětivé prostředí, ihned se naladíme na příznivou strunu. Před spaním má také každý své rituály - zaboříte-li se do polštářů s knížkou, pak vnímáte všemi smysly jak charakter ložních materiálů a barev, ale i celkové pohodlí na lůžku, které tvoří kvalita matrací, podpůrné polštářky, blízkost odkladních ploch pro řadu drobností apod.

S ložním prádlem se můžete vypořádat hned teď. Právě v tuto dobu jsme snížili řadu cen ložního prádla a prostěradel. Možná, že vám inovace ve vaší ložnici přijde vhod. Za povšimnutí stojí hřejivé mikroplyšové kvality povlečení a stejně tak i hebké struktury mikrovláknových textilií, u nichž jsme stlačili ceny na 199 Kč. Nabídku prostěradel naleznete zde.


 

Výběr povlečení hodnotíme obvykle velice subjektivně. Stane se součástí našeho nejintimnějšího soukromí, a mělo by vystihovat náš naturel. Jemné a elegantní dekory mají obvykle navrch, protože se méně okoukají. Působí čistě a úpravně, což podpoří i nové kvality textilií. I když si vyberete stoprocentně bavlněné prádlo, bývá mnohem méně mačkavé, než jak to známe z minulých let. Přispívá k tomu úprava vláken, která umožní praní na nižší teploty - postačí 40 °C, i sušení v bubnové sušičce: LOŽNÍ POVLEČENÍ MIRAGE v klasické a prodloužené délce 220 cm.
Pruhy a geometrické vzory jsou v ložnicích hodně preferované. Pokračování tradičních vzorů kopírujících lidová kára nebo patchworkové členění ploch, zaujímají v poslední době moderní opticky velkorysé pruhy a kostky. V případě ložního povlečení Tempera již odstíny v oranžové, šedé a azurové značně prořídly díky sníženým cenám, ale stále si ještě můžete vybrat: BAVLNĚNÉ LOŽNÍ POVLEČENÍ TEMPERA modré, v klasickém a prodlouženém provedení.
Pokud se u ložního prádla striktně vyhýbáte umělým materiálům, pak vám chybí zkušenost s novými technologiemi textilních vláken. Povlečení z mikrovláken vás zaručeně příjemně překvapí. Mikrovlákna jsou až tisíckrát jemnější než ostatní vyráběná vlákna. Výrobky z nich jsou antialergické a odpuzují bakterie, jsou mimořádně prodyšné a mají výborné termoregulační schopnosti. To znamená, že udržují teplo, ale potit se v nich nebudete. Povlečení vyžaduje jen minimální údržbu a pokud ho pečlivě usušíte, nemusíte ani vytahovat žehličku. Oceníte i praktické a pohodlné zapínání na zip. Podívejte se na celou naši nabídku, kde objevíte příjemné slevy: LOŽNÍ POVLEČENÍ KITTEN, v klasické délce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.