5 TIPŮ NA VTIPNÉ BALENÍ DÁRKŮ

ZIMNÍ POVLEČENÍ
20.12.2017
POUR FÉLICITER 2018
22.12.2017

Je tisíc důvodů, proč jsme nestihli nebo nesehnali Ježíškovi vše potřebné. Nadílka se blíží, ale stále to ještě není důvod k zoufalství. I na poslední chvíli se dá něco dělat…

Stačí pořádná rýma, která vám znemožní pobíhání po obchodech. Každému z nás se stalo, že jsme ty poslední nápady nedokázali před Vánocemi dotáhnout do konce. Mám tu pár tipů, jak si poradit, i když máte absolutně prázdné ruce. Pochopitelně za předpokladu, že rodina i vaši přátelé nečekají ohromující dary.

Svátky jsou tu přece proto, abychom byli co nejvíce pohromadě, a aby jeden myslel na druhého. Pak i každá maličkost působí jako pohlazení. Připravte si společně dobré jídlo, nalijte si jiskrné víno, trochu vzpomínejte a trochu si hrajte.

Užijte si pořádné Vánoce, bláznivé a veselé!


darky vtipne1

1 Cukroví nebo koupené pamlsky + vyrobené krabičky  Zabalení dárku na vás prozradí víc, než si myslíte. Je jasné, že ten, kdo si s tím dal nějakou práci, si moc přál, aby druhého potěšil. Tím spíš, když obsahem dárku bude domácí cukroví, které jste po nocích napekli i pro ostatní. Jak říkám pokaždé – když někomu věnujete svůj volný čas, dáváte mu nejvíc!

darky vtipne2

2 Láskyplné balení ručníků + nazdobená krabice a VIDEO  Měkké dárky je třeba pořádně utajit, nejlépe do neproniknutelných krabic. Ale myslím, že když si kdokoli vybalí dárek v podobě hebkých ručníků, bude potěšen. Jeden z nich můžete poskládat do tvaru medvěda. Milé a všeříkající…

darky vtipne3

3 Peníze, poukázky do obchodů, vstupenky do kin a divadel + romantické obálky  Systém „kup si něco”, jsem dlouho pranýřovala. Ne, pro samotnou podstatu, že předmětem dárku jsou peníze, ale spíše, když jsem vnímala, že to někomu usnadní starosti se sháněním dárků, nebo v případě, kdy se dávají peníze malým dětem. V pěkně vyrobených obálkách (střih přikládám) se ale mohou ocitnout třeba dárkové kartičky na nákup do oblíbeného obchodu či lístky do divadla. To je prima, stejně tak, jako samotné peníze, kterými přispějete na něco konkrétního, na co obdarovaný dlouho šetří.

darky vtipne_nahled

4 Dárek ze spíže + vtipná ambaláž  Jedlé dárky jsou kapitolou samy o sobě. Kdo ví, že skvěle fungují a obdarovaným pokaždé vykouzlí blažený úsměv na tváři, už se na ně v průběhu roku připravil. Ale, takový dárek vyrobíte i na poslední chvíli. Například sklenici karamelu nebo pruhovanou čokoládu. Dejte si práci i s vtipnou ambaláží. Místo balení do papíru, vycpěte dobrotami a několika kuchyňskými nástroji, například skvělé neoprenové rukavice. Dárek pro kuchařku či kuchaře, je na světě.

darky vtipne5

5 Honem pro knihu + všechny dárky zabalit a pěkně ozdobit  Když selžou všechny nápady, vleťte rychle do nejbližšího knihkupectví; snad ho nemáte daleko. Neznám nikoho, kdo by se nezaradoval nad přírůstkem do knihovny. Knihu zabalte do ručního papíru a pusťte se do vyrábění jmenovek. Každý váš dárek bude během okamžiku nádherný.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.