VÁNOČNÍ KATALOG PRO VÁŠ ÚTULNÝ DOMOV JE TU!

BYLINKY A ČESNEK: VYROBTE Z NICH SKVĚLÉ OLEJE A OCTY
10.10.2024
10 NEJVĚTŠÍCH LÁKADEL: DEKORACE, DÁRKY I NĚCO NA ZAHŘÁTÍ
14.10.2024

Už je to tak. Je skoro polovina října, za pár týdnů začíná advent a jen o fous delší čas je to do Štědrého dne. A protože není horší vánoční stres, než zda se dárek „nezasekne“ někde v přepravě, je lepší s výběrem dárků začít s předstihem. A krásný dárek za nákup pro vás máme i my.

Na titulní stránce katalogu – která vždy zobrazuje aktuální odměnu za nákup – je luxusní kosmetická sada s vůní levandule v krásném dárkovém balení. Levandulovou kosmetiku z našeho e-shopu už ostatně dost možná znáte. Jedná se o kvalitní kosmetiku české výroby, jejíž relaxační účinky udělají domácí wellness z každé koupelny. V období zkracujících se dní oceníte účinky levandule dvakrát, působí totiž rovněž proti špatné náladě a splínu. Dárkové balení obsahuje sprchový gel a šampón 2v1, hydratační tělové mléko a zjemňující krém na ruce a nehty a dostanete ji k libovolnému nákupu nad 1500 Kč. A kdyby to na vás bylo pořád málo levandule, můžete si za 269 Kč doobjednat ještě sadu 6 super savých vaflových utěrek s motivem levandule a oproti jejich běžné prodejní ceně tak ušetřit 130 Kč.

Elektronicky si katalog můžete prohlédnout tady, pokud byste raději zdarma dostali do schránky klasický papírový, tak stačí vyplnit objednávkový formulář.

Prodejním hitem letošního vánočního katalogu jsou tradičně beránkové deky, které nabízíme v řadě krásných nových vzorů i barevných provedení, samo si prohlédněte něžný vyplétaný vzor, realistické digitální 3D tisky nebo skvělé prošívané soupravy nejen ze série Dual Feel, díky nimž si ošetříte převlékání peřin. A pozor, v povlečení máme spoustu (nejen) hřejivých mikroplyšových novinek i pro děti.

Jednu z hlavních kolekcí katalogu pro toto roční období už tradičně tvoří všemožné propriety s vánočními motivy, prohlédněte si třeba vánoční ubrusy, běhouny a prostírání nebo nezbytnosti do adventní kuchyně, ať už se jedná o silikonové formičky na pečení, formu na srnčí hřbet nebo nádobí s vánočními motivy.

Určitě nahlédněte také do záložky Bytové dekorace, v níž letos nově najdete také skleněné vánoční ozdoby, různobarevné LED svíčky, samolepicí jmenovky, dřevěné dekorace s LED světýlky, samozřejmostí jsou i světelné řetězy, lucerničky a lampičky, aromalampy, plnitelné adventní kalendáře atd.

A mimochodem, určitě byste si neměli nechat ujít naši novou kategorii, kterou jsou bačkory z ovčí vlny. Pantofle, „důchodky“, klasické bačkory i vysoké pohodlné televizní bačkory, díky kterým už vám při sledování oblíbeného pořadu, čtení knížky nebo třeba luštění křížovky už nikdy nebude zima od nohou.

20638_img_0617_eshop_z1

Vánoční atmosféra do ruky

Až atmosféru „ladovských Vánoc“ mají něžné ilustrace na smaltovaném hrnku s poetickým názvem Vánoční vesnička. Vzhledem k tomu, že smalt se nerozbije, ho klidně můžete brát s sebou jako parťáka na adventní trhy a dopřávat si z něj voňavý svařák, horkou medovinu nebo třeba punč. Se stejným motivem máme i tác!
56508_img_7261_eshop_z1

Dual Feel zahřeje i ochladí

Když jdete spát, je vám zima, ale v průběhu noci se začnete potit? Sáhněte po sérii Dual Feel, která má z jedné strany teploučký mikroplyš a z druhé hebké, chladivé mikrovlákno. V sérii Dual Feel najdete jako povlečení, tak celé soupravy polštáře a deky.
56417_img_8682_eshop_z1

Beránková deka na každé křeslo

Každý člen rodiny upotřebí deku, které se mu postará o komfort v křesle, na gauči nebo na delší cestě autem. Výběr vzorů je opravdu bohatý: tyhle krásné kočky, něžné ovečky, šípkové růže, pohled z Paříže, květinové, abstraktní i geometrické vzory, stejně jako vánoční cesmína či stromečky.
56090_img_0342_eshop_z1

Klid a nohy v teple

Dvě věci jsou nutné, aby se člověk cítil komfortně: teplo za krk a teplo na nohy. Právě když tenhle text píšu, na noze mám tyhle vysoké vlněné bačkory, bez nichž si zimní sezení u práce nedovedu představit. Vyzkoušíte je i vy?
 

Články, které by vás ještě mohly zaujmout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *