STOLIČKY A BERÁNKOVÉ DEKY DĚLAJÍ POHODU

ORGANIZÉR NA ŠPERKY A MAGNETICKÉ NÁRAMKY
22.10.2020
5 NÁPADŮ PRO HALLOWEENSKÝ VEČER
27.10.2020

Není nic radostnějšího, než hodinka strávená v oblíbeném křesle. Zabydlete si ho tak, abyste z něj v zimě nechtěli vystrčit ani nos.

Ke klidným radostem života patří oblíbený kout, křeslo a teplo. Jakkoli jste aktivním člověkem, přijde chvíle, kdy je třeba vypnout, zdřímnout si, nebo jen tak pozorovat život za okny. Křeslo v bytě patří k soukromé zóně, kde dáváte zbytku své rodiny najevo, že nechcete být rušeni.

Mnohá křesla nevyžadují příliš mnoho prostoru, ale abychom si sezení zpříjemnili, patří k nim pozice těla s nohama na podnožce. Ale ta už se vám do bytu vždy nemusí vejít. Situaci vyřeší malá stolička, která díky vysokému čalounu, nabídne pohodlí, které potřebujete. Jakmile ji odstavíte jinam, může se z ní hbitě stát odkládací stolek, který dokončíte kulatým dřevěným tácem, a bude sloužit dalším způsobem.

Každý z nás miluje zabalení do měkké deky. Jakmile jsme stulení do hřejivého materiálu, máme pocit, že jsme chránění. Ponechte si v blízkosti křesla deku nebo pléd, který vám poskytne útočiště v chladu nebo ve chvíli, kdy jste ve stresu a unavení. Podzim a zima patří k obdobím, která nás trochu zklidní. Přidejte k nim další příjemné benefity domácího útulna, které vám pomohou překonat nelehký čas, který nás právě provází...

VYSOKÉ ČALOUNĚNÍ PRO OPORU NOHOU

stolicka1

Komfortní odpočinek si dopřejete i s malými čalouněnými stoličkami, které nabízíme v trojím provedení a několika barvách. Sedáky kulatých stoliček (další typy viz galerie pod článkem) mají v průměru 35 cm, ale to úplně stačí na to, abyste si v křesle dobře odpočinuli. Sametově hebké mikrovlákno na vysokém čalounění se snadno udržuje a polštář vám poskytne pohodlí, které očekáváte. Lenivý večer s knížkou nebo v kruhu rodiny bude uvolňující a příjemný.

ZACHUMLEJTE SE DO BERÁNKOVÉ DEKY

stolicka2

Velké množství hřejivých materiálů pro deky a plédy v poslední době předčila mikrovlákna. A to nejvíce v beránkové upravě, kdy je povrch textilií opatřen měkounkým vlasem imitujícím ovčí rouno. Výrobky jsou antibakteriální, antialergické a snadno se perou a udržují. Zvláště deky jsou lehké a teplé, a milují je všechny děti. Většinu přikrývek tvoří z rubové strany beránek a líc zdobí řada dezénů, mezi nimiž nechybí květiny, geometrie i vzory z říše divokých zvířat. Pokud se vám líbí inspirace zebří kůží, nabízíme k ní také povlaky na polštářky, a pro děti plyšového kamaráda, který svůj kožíšek umí vyměnit za tygří (viz níže).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.