ZÚTULŇOVACÍ VÝZVA – den čtvrtý

KDYŽ JE VEDRO, ŽE SE ANI VAŘIT NECHCE
19.7.2023
BORŮVKOVÝ MŘÍŽKOVÝ KOLÁČ
20.7.2023

Znáte ten pocit, když potřebujete doma něco změnit? Někdy je to o pohodlí, někdy ale člověk potřebuje prostě jen změnu.

Změna vzhledu obýváku nemusí znamenat vyměnit všechen nábytek. Někdy stačí opravdu jen málo. Zatímco před Vánoci je leckdo zvyklí vyměnit všechny dekorace za vánoční, jindy během roku už to dělá málokdo, což je věčná škoda. Pojďte se s námi odívat, jak pár doplňky změnit celou atmosféru vašeho obýváku, pár jarních motivů mu dodá i jarní energii, kterou po dlouhé zimě všichni tolik potřebujeme.

Jak proměnit vaši pohovku a křesla tentokrát trochu vynecháme, spoustu tipů, jak na to rychle a jednoduše, ale najdete v tomto článku.

55485_eshop (1)

Deka znamená pohodlí

O tom, že vás náruč chlupatých materiálů může zbavit stresu uplynulého dne, vás nejlépe poučí vaše děti. Když je jim neveselo, sáhnou po svých ušatých plyšácích. My dospělí jsme na tyto pocity nezapomněli a plyšáky nám skvěle nahradí hřejivé beránkové deky. Deky a plédy patří k bytovým doplňkům, které vás dostanou do pomalého tempa. Sáhněte po nich vždy, kdy máte čas věnovat se sami sobě. A vůbec nevadí, že je parné léto. Vyzkoušejte deky z kolekce Dual Feel, kdy jedna strana hřeje a druhá příjemně chladí. Pořiďte si i pár dekoračních polštářků, které dodají prostoru zcela nový ráz.
dD_polštářek_Bessy_Mix

Polštářky vybízí k odpočinku

Nechte se okouzlit polštáři, které patří k nejoblíbenějších bytovým dekoracím. Bez nich by doma nebylo útulno. Je tak příjemné, že je můžete čas od času obměňovat. Jsou to doplňky s rozumnými cenami, výborně vystihující neustále se proměňující trendy, k nimž se občas hlásíme, padne-li nám jejich obsah do duše. Někdy nás taková investice postrčí i k dalším úpravám bytu. Zjistíme totiž, že ten malý kousek textilu je natolik pěkný, že by se jeho barvy mohly objevit na nových tapetách nebo na výmalbě stěny. Inspirativní vzor nás dokonce může přesvědčit i o nákupu nového koberce či závěsů. Teď před zimou, kdy si víc užíváme uklizeného domova a těšíme se na svátky, může být vylepšení interiéru tím nejhezčím impulzem.
levandule6 (2)

Provence styl je v kurzu

Málokterý styl se v českých domovech zabydlel tak dlouhodobě a tak četně jako je levandulový Provence. Můžete si obývákči jídlenu rovnou vytapetovat, ale taky můžete prostě jen vyměnit pár doplňků. Dekorační předměty, nádobí i záclony s fialovou kráskou patří dlouhodobě k nejprodávanějším motivům, takže se určitě nezapomeňte podívat, co máme právě nyní v nabídce. A že toho je!
1948702_2_eshop (1)

Nejkrásnější dekorace

Správnou jarní atmosféru dodají vašemu domovu květinové motivy. Ať už jsou to vyšívané ubrusy a běhouny, obrazy na stěnách nebo kytice umělých květin, které jsou dne už téměř k nerozeznání od těch živých, ale radovat se z nich můžete dlouhou dobu, stačí je jen občas očistit od prachu - celou jejich nabídku se prokliknete z tohoto textu. O něco univerzálnější jsou dekorace jako rámečky s oblíbenou fotkou nebo mísy z exotického dřeva, do kterých můžete dát nějakou voňavou směs i čerstvé ovoce.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.