PODZIMNÍ KATALOG VÁS BUDE HÝČKAT V TEPLE

OTEVŘENÉ BUCHTY SE ŠVESTKAMI A MÁKEM
26.8.2024
LETNÍ PERLIVÉ KOKTEJLY SE SEKTEM ALKO I NEALKO
29.8.2024

Možná i vás trochu vyděsil v srpnu titulek o tom, že je třeba se udržovat v teple. To zatím třeba opravdu není :-), ale dny už jsou výrazně kratší, večery chladnější a jakmile září zaklepe na dveře, bude tu podzim do by dup. A jak jistě víte, štěstí přeje připraveným!

Titulním dárkem letošního podzimního katalogu je petrolejová (můj muž tvrdí, že tyrkysová!) flísová vesta, která do tradiční podzimní kombinace červená–oranžová–hnědá přinese neokoukaný šmrnc. A kdyby se vám vesta líbila hodně, můžete si k ní za zvýhodněnou cenu dokoupit ještě i flísovou deku ve stejném designu. K vestě mám hned několik poznámek: rozhodně ji určitě chcete. Mám ji doma v jiné barevné kombinaci ze staršího katalogu a IHNED jsem si ji zamilovala. Hrozně hezky sedí na těle, díky vysokému límci mi není zima, když pro vás píšu všechny ty články (většina těch od podzimu do jara vznikla přesně v této vestě!) a prodloužený zadní díl je rovněž geniálně praktický, protože mi konečně netáhne ani na ledviny. Teď ale zpět ke katalogu!

V jeho úvodu už jste si určitě zvykli na několik barevných kolekcí, na podzim vás jistě nepřekvapí oříškové tóny, něžná pudrová růžová ani šedo-modrá kombinace. 

Krásné jsou třeba povlaky na polštářky s tradičním podzimním motivem žaludů, sladit je můžete i se středovým ubrusem se stejným dekorem, na mnoha dekorech se letos na podzim budou opakovat ptáčci – ať už jde o povlaky na polštářky, utěrky nebo třeba povlečení či dokonce hodiny se zvuky ptáčků!

Pokud rádi podlehnete mámení avizované pudrově růžové, těšte se na zachumlání do beránkové soupravy SYDNEY, deky a polštářku s hebkým mikrovláknovým beránkem SHERPA. A jak jistě tušíte, katalog je nabitý i novinkami mezi hebkým mikroplyšovým povlečením včetně našeho bestselleru, povlečení Dual Feel, které z jedné strany hřeje a z druhé příjemně chladí. Nové vzory obojího jsou opravdu nádherné!

A co všechno v novém katalogu ještě najdete?

56549_suparr_137_l1s_03_eshop_z1

Nové designy elastických potahů

Elastické potahy na (nejen) sedací nábytek nejsou na našem e-shopu žádnou novinkou, máme pro vás ale několik nádherných nových kolekcí, třeba Venezia je od našeho italského dodavatele Gaico. Má unikátní plastickou strukturu, která na váš nábytek dokonale přilne, a navíc je velmi příjemná i na dotek
5644001_img_6066_eshop_z1

Hebkost mikrovlákna

Úžasné vlastnosti jemného mikrovlákna, z něhož pro vás necháváme šít povlečení té nejvyšší kvality, si můžete dopřávat celoročně. Nádherným a nadčasovým kouskem je tenhle vzor s poetickým názvem Primavera, který rozkvetlou louku donese i do vaší ložnice – a můžete si vybrat, zda na tmavě modrém, nebo bílém podkladu.
53403_img_5001_vykryt_eshop_z3

Modré jako chrpy

Chrpově modrá je vskutku nádherný odstín, a když tuhle květinu člověk potká na toulkách přírodou, nemůže si odpustit lehký úsměv na tváři. Chrpy jsou prostě dokonalé! Proto vám opět přinášíme tenhle krásný vzor, a to na sadě polštářků nebo jako středový ubrus na stůl.
20440_eshop_z1

Dokonalé sladění

Hitem bude určitě i keramická jídelní souprava Spiral Grey, ve které najdete hluboké, mělké i dezertní talíře, misky a hrníčky – od každého šest kusů do sady. Spirálový vzor upoutá pozornost, zároveň ale není rušivý a jídlo na něm vypadá prostě skvěle. A kdyby vám náhodou neseděl odstín laděný do šedé barvy, máme pro vás i Spiral Brown, který hýří medovými tóny.
 

Články, které by vás ještě mohly zaujmout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *