PODZIMNÍ KATALOG JE TU!

KVĚTINOVÁ ARANŽMÁ BABÍHO LÉTA
27.8.2019
OSTRUŽINOVÝ CLAFOUTIS
29.8.2019

Mnoho z vás ještě čeká dovolená, ale až se vrátíte, jsme tu my - s novým katalogem. Naleznete v něm další radosti, které vám prodlouží léto.

V tuto chvíli se ještě všichni bráníme představám, že krásné a hřejivé dny skončí. Abyste se snáze smířili s následujícím obdobím, pořiďte si něco nového. Většinou, když se odněkud vrátíme, vidíme trochu ostřeji, že je doma něco hodno změn a inovací.

Alespoň já to tak cítím, a tak si většinou uložím - po zmatcích s letním cestováním - trochu hloubkověji uklidit, trochu oprášit okoukané předměty, sem tam něco přemístit a vyzdobit domov květinami. Možná také zjistíte, že některá místnost potřebuje nové záclony, jiná trochu vzruchu, o který se mohou postarat barvy koberců, nebo, že je třeba zbavit ložnici povlečení s letními kvítky. Zkrátka něco v nás uzraje, zrovna tak, jako v přírodě. Barvy dostanou hlubší tóny, a my stojíme na prahu dalšího a doufejme - klidnějšího období.

Podnětů ke změnám naleznete v novém katalogu dost. Vzpomínám, že vloni se naše rodinka napínacích potahů rozšířila o škálu 10 jednobarevných převleků Buklé, nicméně v ní některé odstíny chyběly. Naleznete je letos v nabídce potahů Niagara. Vedle svižné modré barvy vám možná padne do oka odstín bordó s tóny sytého vřesu, a pro mě nejzajímavější - barva zeleného mechu.

Kuchyňské elektrické spotřebiče nabízejí inovativní design rychlovarných konvic, toustovačů nebo horkovzdušnou fritézu (ještě jsem nezkoušela a jsem moc zvědavá) a beránkové soupravy na spaní (na ty nedám dopustit) objevíte zabalené do něžných květinových potisků. V oblíbeném sortimentu ložního prádla máme nové vzory v heboučkém mikroplyši, nabídneme další kvalitní matrace i přehozy na postele, s nimiž je doma stále uklizeno.

Jistě naleznete mnoho tipů pro vylepšení svého bydlení i vkusné dárky pro své blízké. Vybírat můžete z katalogu v elektronické podobě, nebo si ho objednejte v tištěné podobě přímo do své schránky.

Nabídka napínacích potahů čítající přes dvacet obchodních značek, se rozšířila o řadu jednobarevných strečových potahů NIAGARA. Určitě stojí za povšimnutí, protože obsahuje barvy, které v ostatním sortimentu chyběly. V tuto chvíli už zcela jistě naleznete to, co potřebujete. Potahy Niagara nabízíme na křesla, sedačky mnoha typů, po taburety a povlaky na polštářky. Výhody potahů, které navléknete na svou stávající sedací soupravu, jsou značné. Nejen, že nemusíte pořizovat nový nábytek, ale váš domov bude stále čistý a uklizený. Potahy jsou totiž prací, dobře schnou, a tak chvíle, kdy odložíte termín návštěvy svých přátel, bude opravdu kratičký: NAPÍNACÍ POTAHY NIAGARA, od 1095 Kč pro samostatné křeslo.
Hebké prošívané soupravy používáme doma už po dva roky. Přechodové období - než se začne topit, v ní trávíme s potěšením. Pokud se pozastavujete nad tím, že se pod ní spí bez povlečení, není v tom problém. Lůžkoviny po vyprání velice rychle uschnou a jsou hebké a příjemné. Ostatně, jinak byste si je neužili! Prošívané souprava QUINNY obsahuje povlak na polštář a přikrývku, tvoří je z jedné strany sametový mikroflanel s potiskem a z druhé strany imitace ovčího rouna SHERPA s vysokým vlasem, perfektně izolující teplo. Materiál je antibakteriální a antialergický, nepouští vlákna a odpuzuje roztoče. Okraje přikrývky jsou zakončeny pružným ozdobným stehem, takže drží rovný tvar. Při praní na 40 °C používejte prací prostředek na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel a nejlépe používejte antistatickou aviváž SLEEP WELL, kterou rovněž dostanete na našem e-shopu: SOUPRAVA QUINNY, povlak na polštář 70 x 90 cm, prošívaná přikrývka 140 x 200 cm, 995 Kč.
Designová rychlovarná konvice VIGAN má povrch se speciální úpravou proti otiskům prstů. Dvouplášťové tělo konvice zajišťuje nízkou teplotu povrchu i během varu a tak snižuje riziko popálení. Konvice je vybavena filtrem proti vodnímu kameni, skrytým topným tělesem, ochranou proti zapnutí bez vody a má funkci automatického vypnutí. S objemem 1,7 l bude vaším stálým pomocníkem při vaření v kuchyni. Elegantní vzhled poukazuje na to, že konvice bude nepřehlédnutelným solitérem: RYCHLOVARNÁ KONVICE VIGAN, rozměry: 23,5 x 14,5 x 24,5 cm, s objemem 1,7 l, 1095 Kč.
Dárek zdarma je k nákupu vždy příjemný. Dámskou vestu s barvou velbloudí srsti získáte za svůj nákup v hodnotě nad 990 Kč. Vesta je dvouvrstvá v kombinaci flízu a imitace beránčího rouna. Ke komfortu nošení přispívá zvýšený stojáček, prodloužená záda, kvalitní kostěný zip a praktické boční kapsy. K této hřejivé vestě si můžete zakoupit i deku ve stejném barevném provedení za zvýhodněnou cenu 249 Kč. Nezapomeňte si u svého dárku označit potřebnou velikost - M, L, XL, nebo XXL: DÁREK ZDARMA, dámská beránková vesta.

10 Comments

  1. objednávka katalogu napsal:

    Prosím o zaslání tištěného katalogu.

    adresa : Lexová Daniela
    Mokré-Jih 507
    370 01 Litvínovice

    Moc děkuji a zdravím !

  2. Jana napsal:

    Dobrý den, paní Lexová,
    také vás srdečně zdravím a sděluji, že aktuální katalog v tištěné formě si můžete objednat na této adrese:
    https://www.decodoma.cz/Tisteny-katalog/#catalog-order
    – na konci stránky je třeba vyplnit kontaktní adresu. Jinak na e-shopu lze listovat všemi katalogy on-line a přímo si z nich objednat zboží. Elektronické katalogy jsou na téže stránce nad objednacím lístkem.

  3. Emily napsal:

    Informujte mě o nových příspěvcích e-mailem, prosím také o zaslaní katalogu podzim 2020. Děkuji

  4. papirovy katalog napsal:

    furt katalog na adresu

  5. Jana napsal:

    Dobrý den, Emily,
    pro zaslání katalogu podzim 2020 si prosím vyplňte formulář na této adrese:
    https://www.decodoma.cz/Tisteny-katalog/#catalog-order
    Děkujeme za váš zájem!

  6. Jana napsal:

    …pro „papírový katalog“:
    Každý katalog je možné si prolistovat on-line, viz https://www.decodoma.cz/Tisteny-katalog/#catalog-order,
    a naši zákazníci této možnosti pravidelně využívají i pro nejrychlejší způsob objednání zboží.

  7. Anna Musilová napsal:

    Hledám na internetu „decodoma“nabídky na zimní boty, našla takové:100 20.52.
    Mám nohy po operaci a k tomu široké,nemohu nic na sebe sehnat.Teď mi dala známá kontakt na Vás s těmito botami.Prosím,pomůžete mi?
    Děkuji,zdraví Musilová ze Štěpánova u Olomouce.

  8. Jana napsal:

    Dobrý den, paní Musilová,
    moc ráda bych vám pomohla, ale víte, jak je to s botami – je třeba si je vyzkoušet, tím spíš, že máte zdravotní komplikace. Z praxe vím, že boty oteplené kožešinkou je třeba kupovat o hodně větší, aby vám vnitřní objem dostačoval. Obuv, o kterou se zajímáte (video naleznete zde https://www.decodoma.cz/Hrejive-zimni-boty-cerne-vel-41.html) je pohodlná a na e-shopu má celou řadu pochvalných recenzí, ale myslím, že musíte boty objednat a vyzkoušet, a v případě, že vám nebudou vyhovovat, je nenošené vrátit. Z naší strany není žádný problém, vrácení vyřídíme a peníze vám vrátíme. Pokud se chcete zorientovat v oblasti specializované zdravotní obuvi, pak bych se zaměřila na obuv s šířkou H nebo K, to je označení pro široké chodidlo a tomu odpovídá i výška nártu.

  9. Wetzlerová Helena napsal:

    objednávám Váš nejnovější katalog.

  10. Avatar photo Jana Chmelikova napsal:

    Dobrý den, paní Wetzlerová,
    děkujeme za důvěru a katalog vám moc rádi zašleme. Objednávku je potřeba vyplnit na následujícím odkazu: https://www.decodoma.cz/Tisteny-katalog/#catalog-order

    Snad si vyberete něco hezkého a budete spokojená!
    Jana Chmelíková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.