NOVÉ PŘEHOZY NA POSTELE

DOBROTY NA GRIL
23.7.2019
PROSTĚRADLA DOTVÁŘEJÍ ATMOSFÉRU
25.7.2019

Možná plánujete vnést do své ložnice trochu změn. Není však třeba hned kupovat nový nábytek. Tato místnost je plná měkkosti a struktur, které přinášejí textilie. Pořiďte si nové, a proměňte tím celkovou atmosféru prostoru.

Nejdominantnějším kusem nábytku v ložnici, je postel. Plocha zaujímající pár metrů čtverečních, si rozhodně říká o pozornost. Zde platí dvě pravidla - pokud si přejete, abyste v prostoru vnímali co nejvíce volného místa, pak postel vyřešte co nejjednodušším způsobem. Zvolte světlé barvy a jemné vzory, aby objem lůžka málo upoutával. Také vybraný přehoz by v tomto případě nemusel spadat až na zem, protože tento efekt postel výrazně zvětší.

Pokud jste si ovšem vybrali model s výraznou pelestí, čalouněním, s vyřezávanými čely ve venkovském stylu a pod., pak si z postele vytvořte ostrov pohody. Pořiďte si přehoz s velkým vzorem, výrazným prošíváním a jásavými barvami. Spusťte ho na dřevěnou podlahu nebo na měkký koberec a popřemýšlejte, jakými textiliemi doladit okna a ostatní dekorace.

Veškeré přehozy máme v rozměrech 160 x 220 / 180 x 270 cm na jednolůžka, nebo 240 x 220 / 250 x 270 cm na klasické postele. Další informace naleznete ZDE.

Přehoz na postel MIA můžete mít v béžovém nebo modrém základu. Dekor vycházející z tradiční patchworkové techniky střídá bohatě vzorované plochy látek, které se v originální podobě sešívají do rozličných vzorů. Byl to systém, kdy se spotřeboval každičký kousek textilu, a aby vedle sebe fungovaly nejrůznější kvality látek, podkládaly se další vrstvou a hustě se prošívaly ozdobnými stehy. Takto vytvořený sendvič se nemačkal, deky se zateplily a materiál se dokonale zpevnil. Dnes už toto umění ve velkém nahradily stroje, a vy si můžete zakoupit praktické a dobře se udržující přehozy na lůžka, které budou sloužit po celá léta. Kvalitní přehozy jsou měkké a snadno se přizpůsobí tvaru vaší postele: PŘEHOZ MIA V HNĚDÉ NEBO MODRÉ BARVĚ, 180 x 270 cm na jednolůžko, 250 x 270 cm na dvojlůžko, 895 a 995 Kč.
Vyberete-li si do své ložnice květinový vzor, ne vždy musí překypovat romantikou a zdobností. Většina přehozů má z každé strany odlišný dekor. Tento luxusní přehoz na postel má stejný dekor, aby černý základ nevytvářel tak silný kontrast, což podpořily i tlumené odstíny květin. Předností přehozů na postele je to, že vaše ložnice bude vždycky perfektně upravená. Hluboký přesah materiálu zakryje celou postel až k zemi; stačí chvilička - a z rozestlaného lůžka je ihned upravené místo. Užijte si ho i během dne k odpočinku. Přehoz se nemačká, a lze ho kdykoli vyprat na 40 °C: PŘEHOZ CRYSTAL, 180 x 270 cm na jednolůžko, 250 x 270 cm na dvojlůžko, 895 a 995 Kč.
Přehoz s hvězdami je klasickým příkladem vzoru ve stylu opak - dekor je na rubové straně umístěn v opačně situovaných plochách. Tento efekt je vždy výraznější, jedná-li se o užití dvou barev. Působivé retro bude vypadat civilně i v obytné ložnici pro jednu osobu, která má mít méně ložnicový charakter. Béžová nebo smetanová proměna nabízí také dvojí užití, třeba podle nálady: PŘEHOZ THALIA, 180 x 270 cm na jednolůžko, 250 x 270 cm na dvojlůžko, 895 a 995 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.